Fotografia de: SOM UB  | Campus CETT
Universitat de Barcelona
Campus CETT > Serveis >

SOM UB

BIBLIOTEQUES UB

Som UB i com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, l'alumnat del CETT té a la seva disposició els millors serveis i equipaments de suport en tots els àmbit de la vida universitària.

image title here

Mitjançant el Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI), una xarxa de setze biblioteques ubicades als diversos campus i centres de la Universitat, els alumnes del CETT poden accedir a la xarxa de biblioteques de la Universitat de Barcelona que compta amb el catàleg amb més referències de les universitats catalanes. El seu fons és de gairebé dos milions de llibres i revistes especialitzades, en versió impresa o electrònica, i és una de les primeres biblioteques de Catalunya i l'Estat espanyol.

L'oferta de serveis i recursos bibliotecaris està adaptada a les necessitats dels universitaris i per això posa a l'abast serveis com ara:

  • Setze biblioteques amb un ampli horari d'obertura i amb punts d'estudi, de treball i d'autoaprenentatge, tant individuals com col·lectius, dotats amb els equipaments informàtics necessaris.

  • Una oferta completa de serveis bibliotecaris i de recursos d'informació.

  • Uns fons històrics i actuals, bibliogràfics i documentals en qualsevol suport que permeten el desenvolupament de les tasques de docència, recerca i aprenentatge.

  • Serveis específics de suport a la docència i a de suport a la recerca.

  • Un personal amb coneixements i experiència per ajudar a satisfer les necessitats d'informació, investigació i docència i que ofereixen una atenció personalitzada.

ESPORTS UB

Esports UB és un dels complexos esportius amb la infraestructura més gran de la nostra ciutat i és també el centre del lleure, l’esport i la salut dels membres de la seva comunitat universitària.

Els 100.000 m2 d’equipaments esportius acullen una àmplia oferta d’activitats dirigides i posen a l’abast de la comunitat universitària un conjunt d’instal·lacions com ara piscina, pistes de tennis, sales d’activitats dirigides i de condicionament físic, camps de futbol i de rugbi, pavelló poliesportiu i pista d’atletisme, entre d’altres.

image title here

Esports UB també impulsa l’esport de competició ja que és un nexe d’unió entre estudiants dels diferents centres de la UB i d’altres universitats. Les seleccions esportives de la UB s’han classificat entre les millors universitats estatals en esport universitari i en el Campionat de Catalunya.

CARNET "SOM UB"

El carnet de la Universitat de Barcelona és una targeta intel·ligent que, a més d’identificar-vos com a membre de la comunitat universitària, incorpora múltiples funcions i facilita l’accés a diversos serveis, segons el col·lectiu al qual pertanyeu: alumnat, personal docent i investigador (PDI) o personal d’administració i serveis (PAS).

image title here