Fotografia de: El CETT analitza el futur del turisme a TVE | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT analitza el futur del turisme en un reportatge de TVE

13.12.2021
 

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya, és una de les persones entrevistades al reportatge ‘¿Quin turisme volem?’, emès al programa Para Todos La 2, de TVE, aquest cap de setmana. L’espai analitza com ha de ser del futur del turisme després de la pandèmia amb la sostenibilitat i el model econòmic com a eixos del debat.


En el reportatge, la CEO del CETT destaca: "La pandèmia ha posat en evidència que el turisme s'ha de comprometre molt més amb el planeta, la sostenibilitat, el medi ambient, els turistes, els treballadors i els residents". En aquest sentit, Abellanet remarca que “el turisme forma part de la societat i d'un sistema polític i econòmic. Per tant, ha de repensar alguns límits i criteris perquè el sector sigui més responsable amb la natura i les persones”.

Turisme i destins intel·ligents

La CEO del CETT assegura que “es pot millorar l'experiència del turista millorant alhora la qualitat de vida dels residents a les destinacions turístiques”. Per això, Abellanet subratlla la importància de l’aposta per “destinacions que integren el territori i totes les persones i actors que hi influeixen a través d'una gestió eficient recolzada en la tecnologia, la innovació i el coneixement per generar un turisme més responsable, amb més propòsit i amb més ànima”.

El reportatge sobre el futur del turisme també recull les opinions d’Ecologistes en Acció i de Barcelona Global.

La CEO del CETT, entrevistada per TVE

La CEO del CETT, entrevistada per al reportatge sobre el futur del turisme

Categories
futur turisme sostenibilitat economia destins intel·ligents