Fotografia de: La CEO del CETT, entre els professionals més influents en turisme | CETT
Universitat de Barcelona

La CEO del CETT, entre els professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol

10.05.2022
 
La CEO del CETT, entre els professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya, forma part de la llista dels 150 professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol elaborada per Sergestur, consultora en serveis de gestió turística. L’objectiu del llistat és “consolidar els professionals més rellevants i anar avançant en el descobriment dels altres”


Trajectòria professional i empresarial

Els impulsors de la llista destaquen d’Abellanet “una llarga trajectòria professional i empresarial al capdavant del Grup CETT (centre universitari de Turisme, Hoteleria i Gastronomia), amb més de 30 anys d'experiència i dedicació al sector turístic a la triple vessant de la gestió, la formació i la participació activa en institucions i fòrums de reflexió”.

Entre els 150 professionals, també hi són Jaume Marín, docent al CETT-UB i expert en màrqueting turístic i destins, el xef Ferran Adrià i Cristina Cabanas, presidenta de Guitart Hotels.

Criteris de tria

Sergestur basa la seva tria en “el rigor, la llibertat i l'autonomia d'acció la identificació d'una sèrie de persones que són líders en les àrees amb criteris de total independència, en considerar-les com les més influents a nivell professional”.