Fotografia de: Vine a la 5a edició dels Esmorzars de Turisme! | CETT
Universitat de Barcelona

Vine a la 5a edició dels Esmorzars de Turisme!

23.05.2024
 
Vine a la 5a edició dels Esmorzars de Turisme!

Explorarem com la tecnologia i la innovació està transformant el turisme a través de l'exposició en casos d'èxit aplicats en alguns dels seus sectors de referència.

Amb la participació de directius, directives i referents institucionals de les entitats publico-privades més representatives, abordarem temes crucials i imprescindibles, com la digitalització, la millora de l'accessibilitat, l'eficiència i l'oferta turística, a més d'impulsar la indústria i els destins.

Esmorzars de Turisme 2024

CONSULTA EL PROGRAMA:

9:00h Benvinguda a càrrec del Sr. Xavier García, Cluster Mànager del Tech Tourism Cluster impulsat per la Direcció General de Turisme, ACCIÓ i empreses híbrides entre tecnologia i turisme.

9:15h Taula rodona moderada pel Sr. Eugeni Osácar, director de la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT. Amb:

  • Sr. Adolfo Sánchez, Global Vice President IT Business Products - Solutions, Radisson Hotel Group.
  • Sr. Rafael de Jorge, Fundador de Growtur.
  • Sr. Javier Álvarez, director d'IT de Vueling.
  • Sr. Xavier Pascuet, Consultor d' Innovació i Sostenibilitat de l'Associació de Càmpings de Girona i expert en Smart Destinations.

10:45h Cloenda a càrrec del Sr. Miquel Gotanegra, president de la Comissió de Turisme de Foment del Treball.


Esmorzars de Turisme són trobades en les quals abordem temes relacionats amb el desenvolupament del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. L'objectiu és la generació d’un espai idoni que fomenti el networking, l’intercanvi d’experiències i la promoció de línies d’actuació que beneficiïn el sector.

Organitza Foment del Treball Nacional i CETT-UB.