Fotografia de: Recerca | CETT
Universitat de Barcelona

La recerca del CETT

El CETT té com a objectiu ser l’agent de canvi del sector per poder anticipar-se als nous reptes i tendències socials. Per això, des del CETT donem suport al desenvolupament de projectes de recerca aplicada que contribueixin a la competitivitat i sostenibilitat del turisme, la hoteleria i la gastronomia.

En aquest sentit, la recerca al CETT s’emmarca en tres grans eixos de transformació:

05 CETT RESEARCH SEMINAR

Fonaments conceptuals per a l'estudi del turisme en espais de memòria traumàtica, amb David González Vázquez, tècnic de projectes de l'Observatori Europeu de Memòries (EUROM) de la Fundació Solidaritat.

16 d'abril a les 16h.

Inscriu-t'hi!

Referència

El CETT impulsa tres grups de recerca: TURCiT (Grup d’Investigació en Turisme, Cultura i Territori), GRATiR (Grup d’Investigació en Allotjaments Turístics i Restauració) i GRCiG (Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia), que actuen com a pilar d’investigació i transferència de coneixement en els àmbits del turisme, l’hoteleria i la gastronomia.

Innovació

La Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT és una iniciativa conjunta del CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, la Universitat de Barcelona, CETT Fundació, i l'Ajuntament de Barcelona, que té com a objectiu impulsar la investigació i la transferència de coneixement en els seus àmbits d’actuació.

Connexió

Amb la voluntat de formar ponts de comunicació entre el món acadèmic i la ciència aplicada, impulsem la creació de dues revistes acadèmiques: l’ARA Journal of Tourism Research, mitjà de comunicació acadèmic i de ciència aplicada, i el Tourism and Heritage Journal, que busca compartir coneixement sobre turisme cultural i patrimonial.

Grups de recerca

Participacions a projectes de recerca

Publicacions

Contribucions a congressos


ACTIVITAT VINCULADA A RECERCA