Fotografia de: Recerca | CETT
Universitat de Barcelona

La recerca del CETT

El CETT té com a objectiu ser l’agent de canvi del sector per poder anticipar-se als nous reptes i tendències socials. Per això, des del CETT donem suport al desenvolupament de projectes de recerca aplicada que contribueixin a la competitivitat i sostenibilitat del turisme, la hoteleria i la gastronomia.

En aquest sentit, la recerca al CETT s’emmarca en tres grans eixos de transformació:

Referència

El CETT impulsa els tres grups de recerca que actuen com a pilar de coneixement en l’àmbit del turisme, la hoteleria i la gastronomia. Des d’aquests grups, el personal docent i investigador desenvolupa i col·labora en projectes de recerca i transferència de coneixement. Aquests grups són el TURCiT – Grup de Recerca en Turisme, Cultura i Territori; el GRATiR – Grup de Recerca en Allotjaments Turístics i Restauració i el GRCiG – Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia.

Innovació

El CETT és co-responsable de la creació de la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT. Aquesta càtedra està impulsada pel CETT, la Universitat de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació CETT.

Connexió

Amb la voluntat de formar ponts de comunicació entre el món acadèmic i la ciència aplicada, impulsem la creació de dues revistes acadèmiques: l’ARA Journal of Tourism Research i el Tourism and Heritage Journal.

Grups de recerca

Participacions a projectes de recerca

Publicacions

Contribucions a congressos


ACTIVITAT VINCULADA A RECERCA