Fotografia de: L'equip | CETT
Universitat de Barcelona

L'equip

Direcció

HELENA MARTÍN GÓMEZ

Professora i Directora del Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Química Orgànica Universitat de Barcelona

Membres

VINYET CAPDET SORRIBES

Professora i Coordinadora d'estudis CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Innovació en la Gestió Turística EUHT CETT-UB

FELIPE SEBASTIAN CELIS BUENO

Professor CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Administració en Producció Gastronòmica INACAP, Xile

GEMMA DAINA NOVES

Coordinadora tècnica del Grau interuniversitari de Ciències Culinàries i Grastronòmiques CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Biologia Universitat de Barcelona

MIGUEL DÍEZ RODRÍGUEZ

Professor CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Tècnic Superior en Restauració Escuela Superior de Hostelería y Turismo de Guipuzkoa

ALBA RUÍZ CEAMANOS

Professora CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Dret ESADE

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Directora del Màster Universitari en Gastronomia Sostenible CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Empreses Alimentàries Universitat de Barcelona