Fotografia de: L'equip | CETT
Universitat de Barcelona

L'equip

Direcció

HELENA MARTÍN GÓMEZ

Professora, Investigadora i Directora del Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Química Orgànica Universitat de Barcelona

Membres

FELIPE SEBASTIAN CELIS BUENO

Professor i Investigador CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Administració en Producció Gastronòmica INACAP, Xile

MIGUEL DÍEZ RODRÍGUEZ

Professor i Investigador CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Tècnic Superior en Restauració Escuela Superior de Hostelería y Turismo de Guipuzkoa

PAULA DOMÈNECH GUIL

Professora i Investigadora CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Psicologia Universitat Ramón Llull

JUAN TOLOSANA LABARTA

Professor i investigador CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Desenvolupament i Innovació d'Aliments Universitat de Barcelona