L'equip
Direcció
HELENA MARTÍN GÓMEZ
Professora i Directora del Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat
en
Química Orgànica
Universitat de Barcelona
Membres
VINYET CAPDET SORRIBES
Professora i Coordinadora d'estudis
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster
en
Innovació en la Gestió Turística
EUHT CETT-UB
FELIPE SEBASTIAN CELIS BUENO
Professor
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura
en
Administració en Producció Gastronòmica
INACAP, Xile
GEMMA DAINA NOVES
Coordinadora tècnica del Grau interuniversitari de Ciències Culinàries i Grastronòmiques
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat
en
Biologia
Universitat de Barcelona
MIGUEL DÍEZ RODRÍGUEZ
Professor
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau
en
Tècnic Superior en Restauració
Escuela Superior de Hostelería y Turismo de Guipuzkoa
ALBA RUÍZ CEAMANOS
Professora
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura
en
Dret
ESADE
MONTSERRAT SAPERAS FERRER
Directora del Màster Universitari en Gastronomia Sostenible
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster
en
Empreses Alimentàries
Universitat de Barcelona