L'equip
Direcció
MONTSERRAT SAPERAS FERRER
Responsable Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia
CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster
en
Empreses Alimentàries
Universitat de Barcelona
Membres
JORDI BARBA COSTA
Professor
CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
en
Tècnic Especialista en Hoteleria
Escola d'Hoteleria de Girona
CESAR CÁNOVAS HERRERIAS
Sommelier
Monvínic
en
Sommelier
Escola de Restauració i Hoteleria de Barcelona
VINYET CAPDET SORRIBES
Professora i Coordinadora d'estudis
CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster
en
Innovació en la Gestió Turística
EUHT CETT-UB
FELIPE SEBASTIAN CELIS BUENO
Professor
CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
en
Administració en Producció Gastronòmica
INACAP, Xile
MERCÈ CIVERA PÉREZ
Professora
CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster
en
Innovació en la Gestió Turística
Universitat de Barcelona
MIGUEL DÍEZ RODRÍGUEZ
Professor
CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
en
Tècnic Superior en Restauració
Escuela Superior de Hostelería y Turismo de Guipuzkoa
NAN FERRERES MONTOLIU
Directora Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia
CETT - UB Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster
en
Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic
EUHT CETT-UB
ISABEL LUGO GENEROSO
Professora d'Història de la Gastronomia
CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Llicenciatura
en
Història de l'Art
Universitat de Barcelona
FERNANDO MARTÍNEZ-CONDE REVUELTA
Professor
CETT-UB Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Llicenciatura
en
Periodisme
Universitat Complutense de Madrid
LLUÍS RIERA PUÑET
Director
SAIA, empresa especialitzada en seguretat alimentària
Llicenciatura
en
Química i Ciència i Tecnologia de l'Alimentació
Universitat Autònoma de Barcelona
ALBA RUÍZ CEAMANOS
Professora
CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Llicenciatura
en
Dret
ESADE
ARNAU SÁNCHEZ ESTEBAN
Professor
CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster
en
Història i Cultura de l'Alimentació
Universitat de Barcelona
GUILLERMO VIVES GARCIA
Responsable restaurant escola
CETT - UB Campus Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Grau
en
Tècnic en Serveis de Restauració
Cett