Fotografia de: L'equip | CETT
Universitat de Barcelona

L'equip

Direcció

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Responsable Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Empreses Alimentàries Universitat de Barcelona

Membres

JORDI BARBA COSTA

Professor CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Tècnic Especialista en Hoteleria Escola d'Hoteleria de Girona

CESAR CÁNOVAS HERRERIAS

Sommelier Monvínic
en Sommelier Escola de Restauració i Hoteleria de Barcelona

VINYET CAPDET SORRIBES

Professora i Coordinadora d'estudis CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Innovació en la Gestió Turística EUHT CETT-UB

FELIPE SEBASTIAN CELIS BUENO

Professor CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Administració en Producció Gastronòmica INACAP, Xile

MERCÈ CIVERA PÉREZ

Professora responsable Bloc Temàtic de Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Innovació en la Gestió Turística CETT-Universitat de Barcelona

MIGUEL DÍEZ RODRÍGUEZ

Professor CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Tècnic Superior en Restauració Escuela Superior de Hostelería y Turismo de Guipuzkoa

SERGI FERRER FERNANDEZ

Professor Tècnic CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Universitari d'Innovació de la Gestió Turística EUHT CETT-UB

NAN FERRERES MONTOLIU

Directora Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic EUHT CETT-UB

ISABEL LUGO GENEROSO

Professora d'Història de la Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Història de l'Art Universitat de Barcelona

DAMIÀ MULÀ GIMENO

Co-fundador www.bitesandcocktails.com
Posgrau en Tècnic Superior en Hosteleria ESHOB

LLUÍS RIERA PUÑET

Director SAIA, empresa especialitzada en seguretat alimentària
Llicenciatura en Química i Ciència i Tecnologia de l'Alimentació Universitat Autònoma de Barcelona

ALBA RUÍZ CEAMANOS

Professora CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Dret ESADE

GUILLERMO VIVES GARCIA

Responsable restaurant escola CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Tècnic en Serveis de Restauració Cett