L'equip

Direcció

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Responsable Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Empreses Alimentàries Universitat de Barcelona

Membres

EDUARDO CAMPOS FLORES

Bartender i responsable àrea I+D Negroni Cocktail Bar
en

CESAR CÁNOVAS HERRERIAS

Sommelier Monvínic
en Sommelier Escola de Restauració i Hoteleria de Barcelona

VINYET CAPDET SORRIBES

Professora i Coordinadora d'estudis CETT - UB - Campus de turisme, hoteleria i Gastronomia
Grau en Turisme

NAN FERRERES MONTOLIU

Direcció CETT - UB Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
en

ISABEL LUGO GENEROSO

Professora d'Història de la Gastronomia Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB
Llicenciatura en Història de l'Art Universitat de Barcelona

LLUÍS RIERA PUÑET

Director SAIA, empresa especialitzada en seguretat alimentària
Llicenciatura en Química i Ciència i Tecnologia de l'Alimentació Universitat Autònoma de Barcelona