Fotografia de: L'equip | CETT
Universitat de Barcelona
Recerca

L'equip

Direcció

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Responsable Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Empreses Alimentàries Universitat de Barcelona

Membres

JORDI BARBA COSTA

Professor CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Grau en Tècnic Especialista en Hoteleria Escola d'Hoteleria de Girona

CESAR CÁNOVAS HERRERIAS

Sommelier Monvínic
en Sommelier Escola de Restauració i Hoteleria de Barcelona

VINYET CAPDET SORRIBES

Professora i Coordinadora d'estudis CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Innovació en la Gestió Turística EUHT CETT-UB

FELIPE SEBASTIAN CELIS BUENO

Professor CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
en Administració en Producció Gastronòmica INACAP, Xile

MERCÈ CIVERA PÉREZ

Professora responsable Bloc Temàtic de Gastronomia CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Innovació en la Gestió Turística CETT-Universitat de Barcelona

MIGUEL DÍEZ RODRÍGUEZ

Professor CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Grau en Tècnic Superior en Restauració Escuela Superior de Hostelería y Turismo de Guipuzkoa

SERGI FERRER FERNANDEZ

Professor Tècnic CETT-UB Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Universitari d'Innovació de la Gestió Turística EUHT CETT-UB

NAN FERRERES MONTOLIU

Directora Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia CETT - UB Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic EUHT CETT-UB

ISABEL LUGO GENEROSO

Professora d'Història de la Gastronomia CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Llicenciatura en Història de l'Art Universitat de Barcelona

DAMIÀ MULÀ GIMENO

Co-fundador www.bitesandcocktails.com
Posgrau en Tècnic Superior en Hosteleria ESHOB

LLUÍS RIERA PUÑET

Director SAIA, empresa especialitzada en seguretat alimentària
Llicenciatura en Química i Ciència i Tecnologia de l'Alimentació Universitat Autònoma de Barcelona

ALBA RUÍZ CEAMANOS

Professora CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Llicenciatura en Dret ESADE

ARNAU SÁNCHEZ ESTEBAN

Professor CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Història i Cultura de l'Alimentació Universitat de Barcelona

GUILLERMO VIVES GARCIA

Responsable restaurant escola CETT - UB Campus Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Grau en Tècnic en Serveis de Restauració Cett