Fotografia de: Celebrem el XIX Concurs de Cuina i Sala CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Celebrem el XIX Concurs de Cuina i Sala CETT

29.04.2014
 
Celebrem el XIX Concurs de Cuina i Sala CETT
Dimarts 29 d’abril el l’Escola d’Hoteleria del CETT va celebrar el XIX Concurs de Cuina i Servei de Restaurant,on els tres grups finalistes de Cuina/Pastisseria i els 3 grups de Servei, que  havien passat la fase prèvia entre tot l’alumnat de 3r. curs de TCGR i 2n de TSDC i 2n de TSDSR, van presentar definitivament  les seves propostes.

El concurs va constar de diverses parts. En la primera part els participats van haver d’elaborar l’aperitiu que en aquesta ocasió es tractava d’una coca d’escalivada, segons la recepta del llibre del Corpus de Cuina Catalana, amb el maridatge de la beguda proposada a la fase prèvia.  En segon lloc, van elaborar el plat principal propi amb l’ ingredient principal el porc, i amb el maridatge d’un vi que no podia sobrepassar els 12€ de cost.  Ja en la tercera part, els concursants van presentar un còctel creatiu, juntament amb les postres presentades a la fase prèvia i inspirades en el mestre Paco Torreblanca. 

Dos jurats, un intern (professors) i un extern, han estat  els encarregats de decidir els guanyadors. El jurat extern va estar format per professionals de la restauració i el periodisme com en Xavier Canal, propietari de la Pastisseria Canal; Fina Navarro, copropietària i responsable de sala del Restaurant Gaig 1* Michelin; Paco Pérez, xef del Restaurant Miramar 2* Michelin i en Josep Sucarrats, Director de la revista Descobrir Cuina. 

Els guanyadors del concurs es faran públics el dijous 29 de maig en el transcurs de l’acte de lliurament de Diplomes.

Concursants:
Equip1
Cuina: Carla López, Daniel Martínez i Jordi Tarre
Servei: Laura Domènech i Mariya Melnynk

Equip 2
Cuina: Nicole Manresa, Paula Ortiz, Blanca Ribé
Servei: Jordina Bover, Albert Ribas

Equip 3
Cuina: Jan Alsina, Bernat Badia, Martí Castells
Servei: Maria Gavaldà, Pablo Gerhold 

Enllç a l'àlbum de fotografies de picasa
Fotografia de: Celebrem el XIX Concurs de Cuina i Sala CETT | CETT
Concurs de Cuina i Sala CETT 2014

Vídeo del concurs de cuina-sala CETT: