Fotografia de: Reconeixement dels grups de recerca de l'Ace de Turisme, Cultura i Territori | CETT
Universitat de Barcelona

Reconeixement dels grups de recerca de l'Ace de Turisme, Cultura i Territori

23.05.2014
 
Reconeixement dels grups de recerca de l'Ace de Turisme, Cultura i Territori
Recentment l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca de la Generalitat de Catalunya ( AGAUR ) ha publicat la resolució de reconeixement de grups de recerca.
Entre els grups reconeguts com a consolidats es troben Anàlisi Territorial i Desenvolupament Regional ( ANTERRIT ), adscrit al Departament de Geografia Física i Anàlisi Geogràfica Regional de la Facultat de Geografia i Història de la UB, l’investigador principal del qual és el Dr. Francisco López Palomeque, i Didàctica de la Història, la Geografia i altres Ciències Socials ( DHIGECS ), liderat pel Dr. Joaquim Prats Cuevas i vinculat al Departament de Didàctica de les Ciències Socials de la Facultat de Formació del Professorat de la UB.

El CETT és present en ambdós grups de recerca, ja que els membres de l’ ACE de Turisme, Cultura i Territori , Eugeni Osácar, Carolina Martín, Laia Coma, Nayra Llonch, Ramon Serrat, Jaume Font, Daniel Imbert i Anna Torres són investigadors del grup DHIGECS, pel que fa als cinc primers, i del grup ANTERRIT els tres últims, als que s’afegeix la Mercè Colom, directora de CETT eLearning
Material relacionat