Fotografia de: Participem al Congrés Europeu de Turisme Rural | CETT
Universitat de Barcelona

Participem al Congrés Europeu de Turisme Rural

27.05.2014
 
Participem al Congrés Europeu de Turisme Rural

COETUR (Congrés Europeu de Turisme Rural) celebra la seva primera edició aquesta setmana a l'Hotel Món Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages, durant el 27 i 28 de mai. Aquest congrès “té com a principal objectiu convertir-se en un punt de trobada per al sector, a on els empresaris puguin conèixer, compartir i innovar al voltant del seu negoci”.

COETUR és una iniciativa d' EscapadaRural.com i RuralySocial.es i es tracta del primer Congrés fet per i per al sector del turisme rural.

Durant el primer dia de congrés  Enric López de CETT-UB i Ana AlonsoDirectora de Comunicació de Escapadarural.com presentaran dades fruit de l' Observatorio de Turismo Rural (OTR, projecte d'investigació sobre els hàbits del turista rural i dels propietaris de cases i hotels rurals a España, desenvolupat per EscapadaRural.com, CETT-UB i Netquest). L' OTR fou inaugurat al  gener de l'any passat i ja ha presentat nombrosos estudis que han aportat informació de valor al sector del turisme rural a España.

Durant el segon dia, la professora de CETT-UB i consultora, Gloria Sanmartin, serà la responsable de la microponència “Gestió Eficaç d'un Allotjament”.


Categories
coetur otr
Material relacionat