Fotografia de: Ens veiem al Tast a la Rambla -I Setmana de Gastronomia de Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

Ens veiem al Tast a la Rambla -I Setmana de Gastronomia de Barcelona

11.06.2014
 
Ens veiem al Tast a la Rambla -I Setmana de Gastronomia de Barcelona
62 alumnes de cuina, 35 de sala i 8 professors, col•laboraran enguany en aquest gran esdeveniment gastronòmic  que reunirá a 42 dels millors restaurants, bars i pastisseries de Barcelona, junts i en viu, oferint les seves especialitats a ciutadans i visitants durant tot el dia.

Tast a la Rambla - I Setmana de Gastronomia de Barcelona, és un  festival culinari que tindrà lloc del 12 al 15 de juny i que neix amb dos intencions clares. Per una banda apropar restaurants i establiments de cert nivell  a tots els públics i en segon lloc ajudar a que els barcelonins tornin a fer seva la Rambla. 

Quatre zones gastronòmiques
El tast es dividirà en quatre zones temàtiques amb propostes de la gastronomia barcelonina: cuina d’autor, cuina tradicional, tapes i platillos, i pastisseria. Cada establiment identificat en una d’aquestes categories, aporta un plat de creació pròpia. Entre els participants, trobem a restaurants amb estrella Michelin, com el Tickets, d’Albert Adrià; el Petit Comitè, de Nandu Jubany, o el Via Veneto, de Sergio Humada. Així mateix, el punt dolç l’aportaran pastisseries de prestigi com Escribà, Baixas, Canal o Bubó. 

A més, hi haurà una zona de degustació, barres de 150 metres lineals i 20 taquilles per a la compra de tiquets, que es posaran a la venda a un preu de 4,50 € cada tapa. Paral•lelament, s’ha organitzat un programa d’activitats i tallers al centre cultural Arts Santa Mònica, on els millors cuiners, pastissers i sommeliers oferiran xerrades i demostracions variades.

Accedeix al programa

Categories
tast a la rambla escola d'hoteleria