Fotografia de: El CETT acollirà les reunions informatives del Projecte Slowmed | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT acollirà les reunions informatives del Projecte Slowmed

01.07.2014
 
El CETT acollirà les reunions informatives del Projecte Slowmed
Els propers 7 i 10 de juliol a les 16 h, la Fundació Dieta Mediterrània organitza al CETT, com a centre col·laborador, 2 reunions informatives del Projecte "Slowmed: Slow food com a forma de diàleg en contextos mediterranis ". 
Com a partner del Projecte i com a delegat de la part espanyola, la Fundació Dieta Mediterrània centrarà la seva comesa durant les reunions a informar i difondre els interessats sobre els objectius i accions d'aquest Projecte, al qual estan convidats a participar com a representants de l'Equip local espanyol, que estarà format per xefs, càmeres i realitzadors, nutricionistes i experts en comunicació. 
Per a això i paral · lelament a les reunions informatives, la Fundació està recopilant cv s per dur a terme la selecció final d'aquest equip, abans de començar les activitats, la primera de les quals versarà en la investigació i realització d'un documental sobre tradicions culinàries locals. 

El Projecte Slowmed està encaminat a la promoció del patrimoni culinari mediterrani mitjançant la cooperació de xefs i artistes dels països d'Espanya, Egipte, Itàlia, Líban, Palestina i Portugal, i un seguit d'esdeveniments gastronòmics i culinaris en els mateixos territoris. Compta amb un pressupost total de 1.054.598,60 euros, el 90% del qual està co-finançat per la Unió Europea (Programa de la Conca del mar Mediterrani 2007-2013) a través de l'Instrument de Veïnatge i Associació. 

Aquesta primera col·laboració deriva de l'acord que va signar recentment el CETT amb la Fundació Dieta Mediterrània per impulsar el coneixement i la pràctica de l'estil alimentari de la zona del mediterrani. 

Categories
Projecte Slowmed Fundación Dieta Mediterranea