Fotografia de: Jornada Tècnica ”La cuina del xai per als consumidors d’avui” | CETT
Universitat de Barcelona

Jornada Tècnica ”La cuina del xai per als consumidors d’avui”

11.07.2014
 
Jornada Tècnica ”La cuina del xai per als consumidors d’avui”
El CETT acollirà, el proper 14 de juliol, la Jornada Tècnica ”La cuina del xai per als consumidors d’avui” , organitzada per @ruralcat, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i INTEROVIC. 

Aquesta jornada s’organitza, davant la davallada de consum d’aquest producte,  amb la voluntat que els carnissers, paradistes dels mercats, restauradors i altres professionals del món de l’hoteleria sàpiguen transmetre als consumidors la millor manera de cuinar-lo, adaptada a les necessitats actuals. Cal donar a conèixer els nous formats, les noves formes de presentació i la cuina que s’adapta al consumidor d’avui.

El CETT a banda de ser seu de la jornada, participarà amb la preparació i cuinat de la carn de xai, a càrrec del seu equip de professorat de cuina. 

La Presentació de la Jornada anirà a càrrec de l’Hble. Sr. Josep M. Pelegrí i Aixut. Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Al finalitzar la jornada hi haurà una degustació de diferents tasts de xai  
Inscripcions 
  
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: 
*El nombre de places és limitat; les inscripcions seran acceptades per rigorós ordre d’inscripció.  

Enllaç al programa de la jornada