Fotografia de: Tasta! Toca! Olora!: un viatge sensorial per la sordceguesa | CETT
Universitat de Barcelona

Tasta! Toca! Olora!: un viatge sensorial per la sordceguesa

14.07.2014
 
Tasta! Toca! Olora!: un viatge sensorial per la sordceguesa

Última setmana per participar com a mecenes en el projecte Tasta! Toca! Olora!, el nou espectacle dels Comediants i la Fundació Alícia.

Tasta! Toca! Olora! és una creació amb la finalitat que les persones amb sordceguesa puguin sentir una experiència única i perquè les persones no sordcegues puguem apropar-nos a la seva realitat des del gaudi dels sentits.

Els Comediants i la Fundació Alícia han creat un camí que t’endinsarà intensament en els sentits del gust, de l’olfacte i del tacte; i d’una manera ben especial… com si fossis sordcec.

La sordceguesa és una doble discapacitat que afecta prop de 3.000 catalans, dels quals 1.800 viuen a Barcelona. Hi ha espectacles adaptats per a persones amb discapacitat, però molt pocs pensats i creats en aquest context.

Inspirat en la pel·lícula Ratatouille, tal com la rata guia el cuiner estirant-li els cabells, els mediadors es comunicaran amb l’espectador sempre amb les mans. Així, els participants, privats del sentit de l’oïda i de la vista, emprendran un viatge gastronòmic excepcional.

L’espectacle es farà al Palau Robert, els dies 21, 22 i 23 de juliol, dins la programació del Festival GREC de Barcelona

Per tal de dur a terme el projecte, els ideadors han obert un Verkami per tal de fer créixer l’espectacle, presentar-lo de la mà d'una exposició sobre la sordceguesa i, així, oferir-lo a museus i a espais polivalents per a escoles i instituts. La donació et converteix en mecenes del projecte. 

Font: Tasta! Toca! Olora!

Categories
cett projecte sordceguesa viatge sensorial tasta toca olora viatge sensorial comediants fundació alícia
Material relacionat