Fotografia de: El CETT impartirà el primer curs de sommelier semipresencial | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT impartirà el primer curs de sommelier semipresencial

21.07.2014
 
El CETT impartirà el primer curs de sommelier semipresencial
  • El curs uneix els avantatges de l'aprenentatge semipresencial amb l'experiència i prestigi en formació en sumilleria del CET
  • Cada professional podrà triar el seu propi itinerari formatiu gràcies a l'estructura del curs basada en l'elecció de diferents mòduls 
  • El campus virtual és el marc on es durà a terme l'aprenentatge online, de forma tutelada i personalitzada 
  • Amb la realització i superació del curs s'obté el títol propi CEU CETT, l'únic reconegut per la Universitat de Barcelona

A partir del proper mes d'octubre, el Centre universitari internacional de formació en turisme, hoteleria i gastronomia CETT-UB impartirà el primer Curs de Sommelier semipresencial. Es tracta d'una proposta orientada als professionals de la restauració per adquirir, ampliar o actualitzar coneixements, amb un temari i durada flexibles. 

CETT-UB ha posat en marxa una nova oportunitat formativa que dóna resposta a la creixent rellevància professional del sommelier, un reconeixement que li ha valgut un augment de sortides professionals i que ha posat de manifest la necessitat de comptar amb estudis especialitzats en aquesta matèria. 

En tractar-se d'una formació semipresencial, el nou curs uneix els avantatges de l'ensenyament online amb les de l'aprenentatge presencial. D'aquesta combinació sorgeix la flexibilitat del programa, amb una estructura modular, i la capacitat d'adaptar el contingut impartit a les circumstàncies de cada professional. A més, l'alumne compta amb el suport de l'experiència i prestigi del CETT en formació presencial en sumilleria.

El curs s'ha estructurat per mòduls per tal que cada professional tingui la màxima flexibilitat per triar aquelles matèries que millor s'adaptin a les seves necessitats particulars. 

Dirigit a professionals del món de la restauració, el curs augmentarà el coneixement en sumilleria dels participants: des dels orígens a l'elaboració i tecnologia de servei del vi. Els continguts han estat realitzats per professors de l'Escola d'Hoteleria CETT, com César Cánovas, millor sommelier del 2011 (premi atorgat per la Real Academia de la Gastronomía) i per professionals en actiu.

FLEXIBILITAT ACADÈMICA

L'estructura per mòduls del Curs de Sommelier semipresencial permet diferents nivells de seguiment i de certificació acadèmica. En cas de seguir i superar el curs en la seva totalitat (24 crèdits europeus), l'alumne obtindrà el 'Certificat d'Extensió Universitària del CETT-UB', l'únic títol propi reconegut per la Universitat de Barcelona. Amb l'obtenció del títol, l'alumne podrà accedir al segon any del Curs Superior de Sommelier presencial, que es realitza en les instal•lacions del CETT a Barcelona.

Els mòduls estan impartits per professors de l'Escola d'Hoteleria CETT i professionals de cada àmbit en actiu mitjançant la metodologia CETTeLearning, que compta amb una àmplia experiència en aquest sector. 

Per consultar tota la informació, el CETT estrena un nou web ecommerce per a la formació online i semipresencial: http://www.cett.es/elearning/ca/