Fotografia de: La Dra. Maria Abellanet i Meya guardonada amb la Medalla del Turisme de Catalunya 2014 | CETT
Universitat de Barcelona

La Dra. Maria Abellanet i Meya guardonada amb la Medalla del Turisme de Catalunya 2014

25.08.2014
 
La Dra. Maria Abellanet i Meya guardonada amb la Medalla del Turisme de Catalunya 2014

El Departament d’Empresa i Ocupació i la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya han atorgat a la Dra. Maria Abellanet i Meya la medalla del Turisme de Catalunya 2014 en la categoria Millora del Coneixement. 

La Medalla del Turisme de Catalunya és el reconeixement a les persones que, amb el seu esforç i dedicació, han contribuït a la promoció del turisme prestant serveis destacats al sector, en qualsevol del seus aspectes o modalitats, o bé contribuint amb el seu exemple i cooperació als interessos turístics de Catalunya.

La Dra. Maria Abellanet i Meya ha estat guardonada per les aportacions de la seva tesi doctoral “La Diplomatura Universitària de Turisme. La implantació a les universitats catalanes: 1997-2008”, dirigida pel Dr. Jesús Maria Prujà i Noè i defensada l’abril del 2014, a més de la seva experiència de 30 anys de dedicació al sector turístic en la triple vessant de la gestió, formació i participació activa en els fòrums de reflexió de la industria turística.

La seva trajectòria empresarial al capdavant del grup CETT també ha contribuït favorablement en la presentació de la seva candidatura.

L’acte oficial d’entrega dels Guardons del Turisme de Catalunya tindrà lloc el proper 1 d’octubre dins el marc del Dia Mundial del Turisme