Fotografia de: Tornem a participar amb La Tapa Solidària! | CETT
Universitat de Barcelona

Tornem a participar amb La Tapa Solidària!

30.09.2014
 
Tornem a participar amb La Tapa Solidària!

L’Aula Restaurant CETT torna a participar en el projecte Tapa Solidària organitzat pel Casal dels Infants.

A partir del dijous 2 d’octubre, dia de la presentació oficial de la 4a edició de la Tapa Solidària, totes les persones que vinguin a l’Aula Restaurant CETT podran participar en el projecte demanant el plat de la carta Papada en dues coccions amb perles de yuzu, com a Tapa Solidària

Papada en dues coccions amb perles de yuzu

Cada restaurant col·laborador aporta 0,50 euros de la venda de la seva tapa al Casal dels Infants, que treballa fa més de 30 anys perquè l'educació alimenti el futur dels infants i joves en situació de risc d'exclusió social. En el cas de la Papada en dues coccions amb paerles de yuzu, en tractar-se d'un plat de carta, l'Aula Restaurant CETT fa una aportació especial d'1,50€. Enguany hi participen 85 restaurants, 10 més que en la 3a edició. 

Amb la consumició de la Tapa Solidària hi haurà, a més, l’opció d’omplir les dades del posagots de la Tapa i participar en el sorteig d’un àpat per a dues persones cedit per cadascun dels restaurants.

La Tapa Solidària és un projecte apadrinat pels cuiners l’Albert i el Ferran Adrià, que suma els esforços de molts restaurants i del Casal dels Infants per trencar el cercle de la pobresa infantil. La presentació es farà aquest dijous 2 d’octubre al restaurant Tickets de Barcelona. 

La Tapa Solidària transforma les millors tapes de la ciutat en oportunitats per als infants més vulnerables

En les tres primeres edicions, la Tapa Solidària ha aconseguit més de 67.000 euros que s'han destinat íntegrament a "Vincles", un projecte maternoinfantil que cada dia dóna suport a les mares amb nadons de 0 a 3 anys en situacions de vulnerabilitat. El projecte neix de la consciència de que invertir en educació, quan abans millor, fa créixer les possibilitats de tirar endavant dels nens i nenes.

El compromís de les persones que tastin la Tapa Solidària es traduirà en més oportunitats per transformar la seva realitat, en més oportunitats perquè els infants siguin els protagonistes de la seva educació, del seu progrés, de la seva vida.

Connecta’t amb  La Tapa Solidària

- El blog http://tapasolidaria.org/

- El Facebook http://www.facebook.com/tapasolidaria

- El Twitter https://twitter.com/tapasolidaria

- Instagram http://instagram.com/tapasolidaria

o Podeu compartir els vostre comentaris i fotografies amb el hashtag #tapasolidaria