Fotografia de: El prof. Enric López participa al Congrés TURITEC, Turisme i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions | CETT
Universitat de Barcelona

El prof. Enric López participa al Congrés TURITEC, Turisme i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions

20.10.2014
 
El prof. Enric López participa al Congrés TURITEC, Turisme i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions
Organitzat per la Facultat de Turisme de la Universitat de Málaga, el Congrés TURITECT que es celebrarà en aquesta ciutat durant els dies 23 i 24 d'octubre,  té com a objectiu intercanviar coneixements i experiències en els camps de sistemes d'informació i tecnologies de les comunicacions aplicats al turisme. 

El programa del congrés inclou a més de l'acte inaugural, que serà comú per a quatre congressos de turisme (Turitec, XIV Col·loqui de Geografia del Turisme, Oci i Recreació, Conecturmed, III Jornades Andaluses de Patrimoni Industrial i de l'Obra Pública), nombroses comunicacions que seran presentades en diverses sales paral·leles. A més també s'organitzarà un workshop sobre transferència TIC en el sector turístic.

El professor i director del màster d'e-tourism, Enric López, participarà el primer dia en el workshop "TRANSFERENCIA DE CONOCIMIENTO y TIC EN EL TURISMO" presentant el projecte de l'Observatori de Turisme Rural. I el divendres a les 10:00h com a ponent, juntament amb Rafel Gonzàlez, en la comunicació "Monitor de Mercats Online - China 2014 Inteligència turística per a competir en el mercat xinès: reputació online dels hotels espanyols des de la visió dels turistes xinesos. Edició 2014.

Enllaç al programa: