Fotografia de: L'Escola d'Hoteleria es volca en el Fòrum Gastronòmic Barcelona (Hostelco) | CETT
Universitat de Barcelona

L'Escola d'Hoteleria es volca en el Fòrum Gastronòmic Barcelona (Hostelco)

21.10.2014
 
L'Escola d'Hoteleria es volca en el Fòrum Gastronòmic Barcelona (Hostelco)
Dins del marc d’Hostelco, del 20 al 23 d’octubre, es realitzarà el Fòrum Gastronòmic que es va crear al 1999 i és el congrés pioner d'enogastronomia. És el 1r any que es fa a Barcelona. 

El model Fòrum es caracteritza per unir demostracions de cuina en directe que inclouen degustació, tasts i debats realitzats pels millors cuiners del món, amb una gran fira que és l'aparador ideal de les novetats del sector i una magnífica plataforma comercial.
A petició dels seus organitzadors, alumnat i professorat de l’Escola d’Hoteleria es troba implicat directament col•laborant per a dur a terme les activitats relacionades en els tallers, demostracions, recepcions, atenció al client i tastos. 

En total seran 150 alumnes i 12 professors que donen suport a l’atenció al client, a les gestions de reserves i confirmacions de serveis demanats, a l’ acollida  i participant als Tallers de tast i BarFòrum (tast i demostracions d’espirituosos, cocteleria)... on porten a la pràctica tasques relacionades amb el servei de begudes, recollida i suport a les tasques de cambrers,  i donant suport a les demostracions culinàries d’alta cuina i producció.
Categories
Escola d'Hoteleria Fòrum GAstronòmic Cuina Sala