Fotografia de: Inscriu-te al BDigital Apps 2014! | CETT
Universitat de Barcelona

Inscriu-te al BDigital Apps 2014!

24.10.2014
 
Inscriu-te al BDigital Apps 2014!

El BDigital Apps és el congrés especialitzat en aplicacions mòbils i les últimes novetats, tendències i estratègies del sector de la mobilitat.

Té com a objectiu impulsar un dels sectors que més negoci genera actualment -el de la mobilitat- i catalitzar noves oportunitats en un entorn de generació de coneixement. La cinquena edició del BDigital Apps tindrà lloc els dies 11 i 12 de novembre al CosmoCaixa de Barcelona i comptarà amb experts a nivell nacional i internacional que ens explicaran les tendències i novetats del sector de la mobilitat per als propers anys. 

Sessions de networking, conferències internacionals i nacionals, presentacions i workshops es donaran cita en aquesta cinquena edició del BDigital Apps. 

Inscripcions gratuïtes fins a esgotar places!

Aquest any BDigital Apps compta amb la presencia d’empreses com Runtastic pels amats del running, Facebook i Twitter, pels amants de les xarxes socials, la ex-nadadora professional Hind Hobeika que explicarà com es pot nadar amb unes ulleres capaces de mesurar la freqüència cardíaca, i moltes més ponències.

Per més informació, consulta el programa aquí.

Informació de BDigital Apps.

Categories
cett bdigital apps tendències mobilitat novetats congrés