Fotografia de: Una professora del CETT-UB ponent a la trobada del projecte europeu GASTRONOMIC CITIES | CETT
Universitat de Barcelona

Una professora del CETT-UB ponent a la trobada del projecte europeu GASTRONOMIC CITIES

10.11.2014
 
Una professora del CETT-UB ponent a la trobada del projecte europeu GASTRONOMIC CITIES
La professora de CETT-UB,  Mercè Civera durà a terme la ponència “La gastronomia i el patrimoni culinari en el desenvolupament local”, a la trobada del projecte europeu GASTRONOMIC CITIES a la ciutat de l’Hospitalet. 

La jornada tindrà lloc el proper divendres 14 de novembre a les 10:40h  a la seu de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació del Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.  (Ctra. Mig 85, L’Hospitalet de Llobregat). 

La ponència s’emmarca dintre d’aquest projecte europeu que té per finalitat impulsar noves estratègies de desenvolupament local vinculades a la gastronomia.

El projecte de 16 mesos de durada (començant al Desembre 2013 i finalitzant al Març 2015) implica 5 ciutats europees mitjançant els seus Ajuntaments: Fermo (Itàlia), L’Hospitalet de Llobregat (Espanya), Alba Iulia (Romania) i Korydallos (Grècia), liderats per la ciutat de Burgos (Espanya).

Categories
Gastronomic Cities Gastronomia