Fotografia de: Nou Manual d’accessibilitat i inclusió a museus i llocs del patrimoni cultural i natural- copia | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa

Nou Manual d’accessibilitat i inclusió a museus i llocs del patrimoni cultural i natural- copia 27.11.2014

Nou Manual d’accessibilitat i inclusió a museus i llocs del patrimoni cultural i natural- copia

El Manual de accesibilidad e inclusión en museos y lugares del patrimonio cultural y natural ha estat publicat per Ediciones Trea, dins la Col·lecció de manuals de museística, patrimoni i turisme cultural, entitat que comparteix projectes amb el CETT; entre ells, la revista Tour&Her. Tourism and Heritage i el màster en Gestió d’Equipaments Patrimonials d’Ús Turístic de CETT eLearning.

Ha estat publicat per l’editorial guanyadora del Premi Nacional a la millor tasca editorial cultural 2014, atorgat pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, está dedicat a l’accessibilitat i inclusió en les seves múltiples facetes (física, orgànica, sensorial, mental, social, cultural, etc.) al patrimoni cultural i natural, i, en especial, als museus i exposicions, tant pel que respecte la museologia (arquitectura, personal, política de la institució, formació, atenció al pública, etc.) com a la museografia.

En la seva redacció hi han participat alguna dels més prestigiosos experts de Catalunya i Espanya en cada una de les matèries que s’aborden als diferents capítols. A més, el llibre conté nombrosos exemples de bones pràctiques, referències a institucions i recursos en línea, així com una complerta bibliografia que el fa molt útil per professionals i futurs professionals del sector museològic i del turisme cultural.

El Manual es va presentar el dijous 27 de novembre, a les 19h, a la Sala Raval del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Invitació presentació manual

Categories

inivitació presentació manual turisme patrimoni museus accessibilitat cccb nayra llonch cett elearning