Fotografia de: Aprenents de gran xef, reportatge del Magazine de La Vanguardia | CETT
Universitat de Barcelona

Aprenents de gran xef, reportatge del Magazine de La Vanguardia

04.12.2014
 
Aprenents de gran xef, reportatge del Magazine de La Vanguardia

Un dels valors del CETT és promoure entre l’alumnat la seva inclusió en el món laboral des que inicien els seus estudis al centre. En el cas de l’alumnat de cuina i sala, se’ls dóna la oportunitat de realitzar pràctiques, els anomenats, stages, en restaurants gastronòmics.

Sota el títol Aprendices de gran chef, el passat diumenge 1 de desembre, el Magazine de La Vanguardia ha publicat un extens reportatge descriu les experiències, les opinions i les vivències d’alumnes, mestres i responsables de diversos centres i restaurants sobre la formació en pràctiques per formar cuiners i professionals de la sala. 

En el marc del reportatge, el CETT hi és present a través de l’experiència d’una alumna, la Laia Ferrer, i també de la responsable de l’Espai Estudiant Empresa (E3), Elisenda Farràs, les quals varen mantenir una conversa sobre la temàtica amb la periodista Cristina Jolonch, l'escriptora del reportatge.


"El 30% de l’alumnat  aconsegueix un contracte laboral a l'empresa on ha fet pràctiques, i tots els anys arriben al CETT 1.500 ofertes de feina d'empreses, la meitat d'elles de l'àmbit de la restauració", Elisenda Farràs.

"Si t'agrada de veritat la cuina, és una cosa increïble, però cal lliurar-se al cent per cent, estar disposat a treballar totes les hores del dia", Laia Ferrer

Podeu llegir el reportatge complert en aquest enllaç.

Categories
cett e3 elisenda farras alumnes practiques stage magazine la vanguardia reportatge