Fotografia de: El CETT coimpulsor de l'Student Tourism Congress | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT coimpulsor de l'Student Tourism Congress

21.01.2015
 
El CETT coimpulsor de l'Student Tourism Congress

Aquest dilluns el CETT ha signat l’acord per coimpulsar l’Student Tourism Congress, el primer congrés internacional d'estudiants de turisme. El nou conveni permet la posada en marxa de l’STC organitzat per bcnmoments; un espai de trobada professional i acadèmica. Els dies 17 i 18 d’abril s’inicia aquest nou espai, que permetrà posar en contacte l’àmbit d'experts en actiu i provinents de la formació turística amb els joves talents del sector.

El CETT ha expressat la seva intenció de coimpulsar el STC per tal de promoure el debat i el contacte entre les empreses i els futurs líders i emprenedors del sector turístic. Durant les dues jornades, es generarà una xarxa de coneixement i innovació que permetrà crear valors com el foment de la cultura, l’educació, la innovació i creativitat, el lideratge, la integració social, el voluntariat i la investigació.

Per a més informació sobre l’ Student Tourism Congress podeu consultar-ho al web de l'organitzador bcnmoments.com i al web del Congrés studenttourismcongress.com.

Categories
Student Tourism Congress BcnMoments