Fotografia de: Nan Ferreres part del Comitè estratègic de l'associació Espigoladors | CETT
Universitat de Barcelona

Nan Ferreres part del Comitè estratègic de l'associació Espigoladors

28.01.2015
 
Nan Ferreres part del Comitè estratègic de l'associació Espigoladors

Nan Ferreres, Directora de l’Escola d’Hoteleria i Turisme del CETT, forma part de l’equip que integra el Comitè estratègic de l’associació Espigoladors. Ahir es va celebrar la primera reunió de l'equip amb el principal objectiu de treballar en l’assessorament sobre les línies estratègiques de l'empresa.

Espigoladors té com a principal causa la lluita contra el malbaratament alimentari afavorint a persones en risc d’exclusió social d’una manera transformadora, participativa, inclusiva i sostenible. El comitè estratègic permetrà teixir un pla d’acció actiu pel reaprofitament d’aliments; un motor de transformació social i mediambiental. Nan Ferreres ha passat a formar part de l’equip professional del Comitè estratègic, que l’integren nou persones més: Ada Parellada (xef i propietària del restaurant Semproniana), Albert Fernàndez (profesor de IESE i director de Finaves), Alfred Vara (Cap del Departament de Prevenció de l’Agència de Residus de Catalunya), Eduard Tenas (Cap de compres de DAMM), Jaume Oller (Soci fundador de Tandem Social), Niki Charalampopulou (Managing Director de Feedback, Mireia Medina (Dep. Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya) i Xavier Costa (Managing Director de Lékué).

La idea estratègica d’Espigoladors és sensibilitzar la població en general sobre aquesta problemàtica, és per això que els propis productors o empreses que generen excedents d’aliments col·laboren en la iniciativa. Part de l’activitat de l’associació és la recollida de fruites i verdures que es descarten; ja sigui per excedents de producción o perquè la fruita és massa madura. Els aliments recollits s’aprofiten per a la creació de nous productes vegetals comercialitzats sota la marca es im-perfect, o es destinen directament a entitats socials que proporcionen alimentació a col·lectius en risc.

Categories
Nan-Ferreres-associacio-espigoladors