Fotografia de: La Tapa Soldiària aconsegueix reunir 25.000 euros | CETT
Universitat de Barcelona

La Tapa Soldiària aconsegueix reunir 25.000 euros

13.02.2015
 
La Tapa Soldiària aconsegueix reunir 25.000 euros

La IV campanya solidària de La Tapa Solidària ha sumat 25.000 euros destinats per a infants i mares vulnerables. Nan Ferres, directora d’EHT, ha estat present a l’acte de cloenda aquest passat dimecres al restaurant Arola de l’Hotel Arts.

LAula Restaurant CETT ha estat un dels 86 restaurants que ha contribuït a fer possible el projecte solidari, oferint a la carta la Papada en dues coccions. La 4a edició va arrencar el passat mes d’octubre amb la implicació de restaurants de tot Catalunya. Cadascun d’ells ha destinat 0.50 cèntims de la venda d’una tapa solidària al Casal dels Infants. El projecte “Vincles” neix de la consciència de poder garantir igualtat d’oportunitats a tots els infants. La campanya dona suport cada dia a mares amb nadons de 0 fins a 3 anys en situacions de vulnerabilitat.

No només ha estat el sector de la restauració el que ha fet possible recollir 25.000 euros, també han estat les més de 50.000 persones que han tastat les creacions solidàries. La secretària del departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, Dolors Rusinés, destaca “igual que som un referent mundial en gastronomia, volem ser un referent mundial en el tracte dels nostres infants, respectant els seus drets i donant-los tots els recursos que necessiten per tirar endavant".

nan