Fotografia de: Nou Torneig Esportiu CETT 2015 | CETT
Universitat de Barcelona

Nou Torneig Esportiu CETT 2015

13.04.2015
 
Nou Torneig Esportiu CETT 2015

Com cada any el CETT prepara el seu torneig esportiu. El torneig inclou les modalitats esportives de: futbol (5x5), bàsquet (3x3) i voleibol (5x5). Per suposat, els equips podran ser mixtes, o bé només de nois o bé només de noies.

El torneig tindrà lloc a la pista poliesportiva d’Àgora BCN, residència universitària internacional, i podran participar-hi tot l’alumnat. Les dates i els horaris (que es determinaran en funció de les inscripcions i es comunicaran properament), seran, en principi, entre els dies 27 d’abril i 7 de maig.

El procés d’inscripció ja ha començat!


Al final d’aquesta notícia trobareu dos formularis d’inscripció: un per a EQUIPS i l’altre per a inscripcions INDIVIDUALS. Cal omplir un formulari nou per cadascuna de les modalitats esportives en què vulgueu participar. Data límit d’acceptació d’inscripcions: 17 d’abril a les 24h.

Recordeu!


Qualsevol jugador/equip pot inscriure’s i participar en les tres modalitats esportives. El que no està permès és participar amb diferents equips en la mateixa modalitat. En els formularis d’inscripció hi trobareu un apartat on us demanem l’horari que millor s’adapta a la vostra disponibilitat. D’aquesta manera, l’horari de celebració del torneig dependran de la vostra opinió.

Comptem amb vosaltres perquè aquest torneig sigui un èxit. Heu d’enviar els formularis degudament omplerts clicant a l’enllaç:

Inscripcions en equip

Inscripcions individuals

Per qualsevol dubte o aclariment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a la direcció: torneigesportiucett@cett.cat