Fotografia de: XX Concurs de Cuina i Servei de Restaurant | CETT
Universitat de Barcelona

XX Concurs de Cuina i Servei de Restaurant

29.04.2015
 
XX Concurs de Cuina i Servei de Restaurant

En motiu del XXè Aniversari del Concurs de Cuina i Restaurant CETT, l’Escola d’Hoteleria ho celebrarà amb una taula rodona, amb la participació dels membres del Jurat, els quals mantenen una estreta relació des de l’inici de l’Escola d’Hoteleria. El tema principal de la taula serà els valors i les competències actitudinals dels professionals de cuina i sala.

El Jurat l’integren: Josep Armenteros, pastisser i formador, Carles Gaig, xef i propietari del Restaurant Gaig*, Marta Gil, gerent Fundació DAMM, Cristina Jolonch, periodista gastronòmica de La Vanguardia, Josep Monje, propietari Restaurant Via Veneto 1*, Paco Pérez, Restaurant Miramar 2* Enoteca 2* Eggs i Berlin, Roser Torras, propietària del Grup GSR.

Nan Ferreres, donarà la benvinguda als membres del jurat i assitents a la taula rodona a les 12.30h. El concurs s’iniciarà a les 13.40h i s’allargarà fins les 16.30h a l’Aula Restaurant. L’alumnat que participi es dividirà en 3 grups diferents, que a més integraran 3 membres de cuina i 2 de sala; que en equip han d’aconseguir presentar un primer plat, un segon i unes postres i servir-ho als Membres del Jurat.