Fotografia de:  WAITLESS guanyadors del XI Concurs Projectes Emprenedors en el sector turístic 2015 | CETT
Universitat de Barcelona

WAITLESS guanyadors del XI Concurs Projectes Emprenedors en el sector turístic 2015

04.06.2015
 
 WAITLESS guanyadors del XI Concurs Projectes Emprenedors en el sector turístic 2015

 ‘WAITLESS’, CREADORS DELS DISPOSITUS DIGITALS PER A TAULES DE RESTAURANTS, PREMI EMPRENEDOR TURÍSTIC 2015

  • El projecte guanyador consisteix en la introducció de dispositius digitals a cada una de les taules d’un restaurant  de forma gratuïta
  • Jordi Sargatal guardonat ‘Emprenedor Pioner’, per contribuir en la preservació dels Aiguamolls de l’Empordà i conservació de la natura, afavorint la creació del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà
  • L’entrega dels guardons ha estat durant l’acte de finalització d’estudis de Màsters i CEUS CETT-UB, al Paranimf de la UB

WAITLESS, un projecte innovador basat en dispositius digitals per a taules de restaurants, ha estat el projecte empresarial guanyador del màxim guardó dels XI Concurs Projectes Emprenedors Turístics, que organitza anualment la Fundació Gaspar Espuña i el centre internacional de formació en turisme, hoteleria i gastronomia CETT –adscrit a la Universitat de Barcelona (UB)-. L’entrega del guardó ha tingut lloc en el marc de l’acte de de finalització dels estudis d’extensió universitària i màsters de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB, celebrat en el Paranimf de la UB i que ha congregat 450 assistents de l’àmbit acadèmic, professional, empresarial i institucional.

EMPRENEDORIA EN HOSTELERIA

Els autors de WAITLESS, Jordi Andreu, Adrián Barriuso, Roger Lascorz i Javier Linares han recollit el guardó de mans del Dr.  Gaspar Roselló, Vicerector de Política Acadèmica, Estudiants i Qualitat de la UB. Creats l’any 2005, l’objecte dels premis és fomentar l'esperit emprenedor, la innovació com a estratègia competitiva, i també la creació d'empreses i de nous serveis en el món de turisme.

WAITLESS permet al client consultar la carta, fer la comanda, pagar,  jugar a jocs o valorar el servei, entre altres.  Aquesta eina de software i la seva empresa han estat classificades entre les 15 millors companyies de Food Tech del món per la prestigiosa organització Reimagine Food.

ACCÈSSITS: BCN MOMENTS – STUDENT TOURISM CONGRESS I BARCELONA ZERO LIMITS

Els altres guardonats han estat,  amb el 1er Accèssit, BCN MOMENTS per la creació de l’STUDENT TOURISM CONGRESS, 1r congrés internacional d’estudiants de turisme, que té com a objectiu crear un hub de coneixement i innovació a Barcelona i de debat intergeneracional. L’esdeveniment que pretén ser una plataforma de diàleg, reflexió i trobada que posi en relació els estudiants amb les empreses i ponents prestigiosos, assolint ja en la primera edició del congrés 350 participants i la participació de ponents reconeguts internacionalment.

El 2n accèssit ha estat per BARCELONA ZERO LIMITS, un incoming, ja en actiu, que treballa el mercat de persones amb mobilitat reduïda i les seves famílies i/o acompanyants, fomentant el turisme inclusiu. Ofereix Catalunya en general i Barcelona en particular de manera accessible, facilitant no només els aspectes logístics del viatge sinó també experiències que esdevinguin moments únics, tot cobrint la incertesa d’adaptabilitat que tenen aquests viatgers en base a les seves necessitats concretes.

EMPRENEDOR PIONER: JORDI SARGATAL

Jordi Sargatal, ornitòleg i naturalista, va lluitar per a la preservació dels Aiguamolls de l’Empordà i conservació de la natura, contribuint a la creació del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà del que va ser-ne director durant 14 anys i director de la Fundació Territori i Paisatge durant 11 anys. Sargatal ha rebut el guardó com a Emprenedor Pioner. Es tracta d’un reconeixement anual que la Fundació Gaspar Espuña – CETT atorga com a reconeixement públic, fora de concurs, als emprenedors pioners del turisme de Catalunya.

Fotografia de:  WAITLESS guanyadors del XI Concurs Projectes Emprenedors en el sector turístic 2015 | CETT

Foto grupal dels guanyadors

JURAT REPRESENTATIU

Els membres del jurat dels XI Concurs Projectes Emprenedors 2015 en el sector turístic són els següents:

Maria Abellanet

Consellera delegada del Grup CETT

Manel Bassols

Director de la Fundació Gaspar Espuña-CETT

Narcís Coll

President de la Fundació Gapsar Espuña-CETT

Xavier Dumont

Responsable del Centre  de Recursos per emprendre de Barcelona Activa

Elisenda Farràs

Directora de E3, Espai Escola Empresa del CETT

Jordi García

Coordinador executiu del Barcelona Institut d’Emprenedoria (BIE) de la UB

Pablo Querol

Creador  del projecte Triwik, primer premi del XI Concurs de projectes emprenedors en turisme 2014

Maria Soy

Coordinadora d’Estudis de Grau de l’EUHT CETT-UB

Josep Mª Serrano

Director de l’àrea de màrqueting i producte de l’Agència Catalana de la Joventut

Francesc de Paula Ventura

Director Emprenedoria Social de la Fundació Bancària “La Caixa”

Els patrocinadors dels Premis Emprenedors són la Diputació de Barcelona i l’Obra Social “la Caixa”. 

Amb l'entrega dels premis es dóna el tret de sortida per a la següent edició dels premis, el XII Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2016.

Fotografia de:  WAITLESS guanyadors del XI Concurs Projectes Emprenedors en el sector turístic 2015 | CETT
Àlbum fotos Guanyadors XI Concurs Projectes Emprenedors en el Sector Turístic
Categories
CETT CETT-UB ParanimfUB concurs Projectes Emprenedors turisme premis emprenedors