Fotografia de: I Nit del Gourmet Català al Born Centre Cultural | CETT
Universitat de Barcelona

I Nit del Gourmet Català al Born Centre Cultural

15.06.2015
 
I Nit del Gourmet Català al Born Centre Cultural

Catalonia Gourmet celebra la I Nit del Gourmet Català al Born Centre Cultural

El Clúster Gourmet de Catalunya, que agrupa empreses especialitzades en el sector de l’alimentació gourmet, de la qual el CETT n'és membre, celebra la I Nit del Gourmet Català el dilluns 15 de juny. L’esdeveniment, que tindrà lloc a El Born Centre Cultural, esdevindrà un punt de trobada entre els principals productors i agents del sector. Els membres del Clúster, amb prop de 40 associats que facturen 350 milions d’euros en total, exposaran els seus productes en un mercat ambientat al segle XVII. Una manera diferent de conèixer els productes catalans en un entorn històric.

L’acte comptarà amb la presència de Josep Maria Pelegrí, Conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Alimentació i Medi Natural i Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. El Clúster Gourmet de Catalunya és membre del programa de CATALONIA CLUSTERS de la Generalitat de Catalunya. CATALONIA GOURMET té l’objectiu posicionar-se com un referent del sector gourmet al nostre pais. A més busca promoure la competitivitat i el creixement del sector mitjançant la creació de sinèrgies entre els diferents agents de la indústria alimentària gourmet, en àmbits com la internacionalització, la promoció i notorietat de les marques, la innovació, etc. Nan Ferreres, Directora de l'Escola d'Hoteleria CETT, hi assistirà com a representat del CETT.

En finalitzar l’acte es farà entrega del Premi del Gourmet Català de l'any i posteriorment, el reconegut xef Albert Marimon, delectarà als assistents amb un càtering confeccionat amb els productes de CATALONIA GOURMET.

Un acte com el de la I Nit del Gourmet Català és un clar exemple de la voluntat del Clúster i els seus associats de treballar conjuntament per a promoure les seves marques i els seus productes. 

Nota informativa: Catalonia Gourmet

Podeu consultar de forma online el receptari que es va entregar als assistents en aquest enllaç: CATALONIA GOURMET i la gastronomia. La professora del CETT Isabel Lugo ha estat l'encarregada d'escriure'n els textos gastronòmics.

Categories
Nit Gourmet Català gourmet clúster Catalonia Gourmet CETT