Fotografia de: I Premis Climent Guitart amb beca de formació del CETT | CETT
Universitat de Barcelona

I Premis Climent Guitart amb beca de formació del CETT

03.07.2015
 
I Premis Climent Guitart amb beca de formació del CETT

El passat 15 de maig es va reunir el jurat dels I Premis Climent Guitart, que convoca GUITART HOTELS, per decidir els guanyadors d’aquesta primera edició.

Els Premis Climent Guitart, de caràcter anual, tenen com a finalitat honorar la memòria de l’hoteler Climent Guitart i Pascual, en quatre àmbits en els quals va fonamentar bona part de la seva vida professional i personal: la formació, l’emprenedoria, la solidaritat i la música.

El jurat ha atorgar els següents premis a:

  • Premi a la Formació en Turisme i Hostaleria a Pol Monja i Pérez, estudiant amb millor nota  del Cicle formatiu d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Ramon Coll i Rodés, de Lloret de Mar, del curs 2014-2015.
  • Premi a la Solidaritat al Recapte Costa Brava 2014 Del Banc Dels Aliments De Les Comarques De Girona.
  • Premi a l’Emprenedoria a la Costa Brava – Pirineu de Girona al CELLER LA VINYETA, de Mollet de Peralada.
  • Premi a la Música a la cantant LUZ CASAL.

El Campus CETT ofereix una beca de formació a Pol Monja perquè continuï els seus estudis en un curs de Formació Superior de Cuina i Gastronomia a partir del proper curs acadèmic.

El jurat del I Premis Climent Guitart està format per: la Sra. Cristina Cabañas, presidenta de GUITART HOTELS, com a presidenta; la Dra. Maria Abellanet, consellera delegada del Grup CETT; la Sra. Eugènia Bieto, directora general d’ESADE Business Law&School; el Sr. Enric Dotras, president del Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar; el Sr. Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària la Caixa; el Sr. Juli Guiu, president de Clipper’s Music; la Sra. Marian Muro, directora general de turisme de la Generalitat de Catalunya; la Sra. Cristina Pinto, tècnica d’educació de l’ajuntament de Lloret de Mar; el Sr. Josep Puigbó, periodista, director general d’UNDATIA Comunicació i el Sr. Ramon Ramos, director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

 

Categories
Premis Premis Climent Guitart CETT beca formació turisme