Fotografia de: Participació del CETT a l'International SlowMed Festival de Portugal | CETT
Universitat de Barcelona

Participació del CETT a l'International SlowMed Festival de Portugal

03.09.2015
 
Participació del CETT a l'International SlowMed Festival de Portugal

Del 4 al 6 de setembre se celebra l'International SlowMed Festival a Tavira, a l'Algarve, Portugal. Durant aquests dies es reuniran els equips de treball dels diferents països participants: Portugal, Espanya, Itàlia, Egipte, Palestina i Líban.

Representant el CETT, com a part de l'equip de cuina espanyol, participen en el festinal la professora Ana Rodríguez i Pol Leiva i Jordina Peñafiel, exalumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Direcció de Cuina del CETT.

La seva participació consistirà en la realització de 3 Show Cooking:

  • 04/09: realització de dos plats tradicionals.
  • 05/09: realització d'un plat de fusió basat en les cuines dels països participants.
  • 06/09: es farà un concurs de cuina. Per a això es formen 4 equips de cuina amb un membre de cada país participant. Cada equip elaborarà un plat i posteriorment un jurat decidirà l'equip guanyador.

Més activitats del festival

A part d'aquestes activitats, el festival organitza també un concurs de documentals on cada país col·laborador del projecte Slowmed presentarà el seu documental. El passat curs acadèmic, l'equip espanyol ha col·laborat en la investigació i recollida d'informació per a la realització del documental.

D'altra banda, l'equip també ha col·laborat en la recopilació de receptes per al llibre infantil que es presentarà el dia 3 en el marc del festival.

Finalment, es realitzaran xerrades i seminaris sobre el projecte Dieta Mediterrània, el qual compta amb la participació activa de CETT.

Es poden consultar la resta d'activitats del festival en el seu programa oficial.

CETT col·labora amb el projecte Slowmed des de l'estiu de 2014.

Categories
International SlowMed Festival Portugal Ana Rodríguez Slowmed projecte showcooking documental