Fotografia de: REDINTUR premia el Treball Final de Màster de Carlos Alamilla sobre l’impacte turístic a la Barceloneta | CETT
Universitat de Barcelona

REDINTUR premia el Treball Final de Màster de Carlos Alamilla sobre l’impacte turístic a la Barceloneta

30.11.2015
 
REDINTUR premia el Treball Final de Màster de Carlos Alamilla sobre l’impacte turístic a la Barceloneta

El passat 26 de novembre, es va celebrar el V Forum Red Intur, l’event que reuneix els membres que el conformen, els estudiants de màster i diferents experts i professionals de turisme.

La Facultat de Turisme de la Universitat de Málaga va acollir aquest event que enguany va premiar a Carlos Alamilla, estudiant del Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística del curs acadèmic 2014-2015.

L’alumne, que va cursar la modalitat de Gestió Turística de les Destinacions Urbanes, va presentar els seu Treball Final de Màster  “Análisis de los impactos socioculturales desde la perspectiva del residente que el turismo genera en el barrio de la Barceloneta (Barcelona), España” que tracta d'una recerca en el marc de la gestió pública del turisme que té per objecte analitzar des d' un punt de vista socio cultural la percepció que tenen els residents del barri de la Barceloneta dels impactes positius i negatius que genera el fenòmen turístic en el seu espai vital.

Partint d'una acurada enquesta entre els veins del barri, s'extreuen una serie de conclusions força sòlides, no necessariament esperades, que, a més, i assolint una de les finalitats de la recerca acadèmica, deixa obertes futures vies de treball en aquest àmbit.

El treball, liderat per Oscar Casanovas Ibañez, professor de Dret i Política Turística i Coordinador de Projectes Finals de Grau del CETT-UB, ha estat escollit com un dels vuit millors de tots els presentats, després d’haver passat un  llarg procès previ de selecció.

A més de veure com els diferents alumnes defensaven públicament el su Treball Final de Màster, el Fòrum va reunir una taula rodona on experts van debatre sobre les diferents sortides laborals que ofereixen els estudis universitaris de turisme.

Fotografia de: REDINTUR premia el Treball Final de Màster de Carlos Alamilla sobre l’impacte turístic a la Barceloneta | CETT

Categories
renditur tfm treball final màster turisme barcelona barceloneta màlaga