Fotografia de: El Tenedor entrevista Nan Ferreres al voltant de la gestió dels restaurants en generacions futures | CETT
Universitat de Barcelona

El Tenedor entrevista Nan Ferreres al voltant de la gestió dels restaurants en generacions futures

03.12.2015
 
El Tenedor entrevista Nan Ferreres al voltant de la gestió dels restaurants en generacions futures

El  Tenedor és un dels buscadors de restaurants que ja forma part de les nostres vides. Sovint consultem quines opcions hi ha o anem més enllà veient quines son les opinios d’altres consumidors davant de la nostra tria. El model d’oci ha canviat, tenim moltes més facilitats a la hora d’escollir.

Aquestes facilitats que ens ofereix el Tenedor a nosaltres com a usuaris, també se les dona als seus clients: els restaurants. The fork manager és la plataforma gratuïta de elTenedor de la que disposen els restaurants per a gestionar el seu establiment; promocionar el restaurant, centralitzar les reserves, crear una bbdd sólida dels seus clients, etc.

Dins d’aquest marc, disposen d’una secció de Consells, en la que han entrevistat a Nan Ferreres al voltant del perfil del gestor de restaurants en un futur.

Com hem comentat, el sector de la restauració no ha fet més que canviar i les fórmules que tenien èxit abans no son les mateixes que funcionaran avui en dia.

Nan Ferreres ha parlat de com s’han d’adaptar els nous perfils gastronòmics a aquests nous temps i de com nosaltres, des del campus, hem de treballar en aquest sentit:

 “El canvi ha estat multidimensional , abans el restaurant s'anunciava a la zona, amb el seu rètol i ja està, i ara entrem en una nova dimensió. Els prescriptors de la teva restaurant són els que publiquen al Twitter, Instagram i Facebook ... la dimensió ha crescut. Si tu vas a un restaurant, abans, vols saber qui ha anat, què ha dit, com ho ha dit, què li ha semblat l'experiència, has volgut veure plats i l'oferta del restaurant i si no ho trobes et quedes com orfe. Ja no només és l'experiència d'anar al restaurant sinó l'experiència prèvia i posterior”.

També ha remarcat les aptituds que hauria de tenir un bon gestor de restaurants adaptat als nous temps:

Fotografia de: El Tenedor entrevista Nan Ferreres al voltant de la gestió dels restaurants en generacions futures | CETT

Llegeix la resta de l’article aquí.

Categories
eltenedor buscador restaurants gastronomia mkt digital gestor nan ferreres CETT