Fotografia de:  El CETT coimpulsarà la primera edició del Barcelona Tourism Summit | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT coimpulsarà la primera edició del Barcelona Tourism Summit

23.02.2016
 
 El CETT coimpulsarà la primera edició del Barcelona Tourism Summit

• El Barcelona Tourism Summit es celebrarà al Caixa Fòrum de Barcelona el 15 d’abril de 2016.

• L’objectiu del congrés és repensar el futur de la indústria turística, creant un hub d’innovació i coneixement en el sector. 


Avui dimarts 23 de febrer, ha tingut lloc la signatura del conveni de col·laboració entre el CETT i BCNMOMENTS a partir del qual el CETT es converteix en coimpulsor del Barcelona Tourism Summit, congrés que tindrà lloc el proper 15 d’abril de 2016 al Caixa Fòrum de Barcelona. Signat per la Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del Grup CETT, i el Sr. Marc Perea, Co-Founder de BCNMOMENTS, el conveni farà possible la celebració del congrés.

Barcelona Tourism Summit, antic Student Tourism Congress, serà el marc perfecte on experts en formació turística, universitària i professionals del sector es posaran en contacte i es relacionaran amb els futurs líders del món del turisme, estudiants i emprenedors del sector; generant així un hub d’innovació i coneixement del món del turisme. 

El Comitè d’Honor del Congrés està format per Ferran Adrià, Fundador de elBulliFoundation, Jaume Giró, Director General de la Fundació Bancària “la Caixa” i Marian Muro, Directora General de la Direcció General de Turisme de Catalunya. Mentre que el Comitè executiu l’integren Maria Abellanet, CEO del Grup CETT, Gerard Guiu Representant Institucional del F.C.Barcelona a Nueva York, Sònia Serracarbassa, Directora General del Catalonia Convention Bureau i Marta Serra, Directora General del saló de turisme B-Travel.

Aposta pel talent i la innovació

El Barcelona Tourism Summit vol fomentar els valors del talent jove, foment de la cultura i l’educació, innovació i creativitat, lideratge, integració social, voluntariat i investigació.

Durant el congrés es realitzaran diverses keynotes on els assistents coneixeran empreses del sector com UBER, Booking, Airbnb, The View from the Shard o Gastronomy. A més, es realitzaran dues masterclass i tres workshops exclusius per als participants.

Es preveu una assistència de 350 persones, entre professionals del sector universitari, turístic i alumnat de turisme a nivell internacional.

Fotografia de:  El CETT coimpulsarà la primera edició del Barcelona Tourism Summit | CETT

Categories
barcelona tourism summit turisme estudiants caixa fòrum hub CETT Maria Abellanet