Fotografia de: Eugeni Osácar participa en un curs sobre turisme cinematogràfic organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona | CETT
Universitat de Barcelona

Eugeni Osácar participa en un curs sobre turisme cinematogràfic organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona

25.02.2016
 
Eugeni Osácar participa en un curs sobre turisme cinematogràfic organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Dins del marc del programa de formació Turisme 360 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el passat dimarts es va celebrar al Parc Científic de la UDG, el curs titulat “El turisme cinematogràfic: com crear producte al voltant dels rodatges”.

La sessió va comptar amb la participació d’empresaris i agents dels sectors turístic i cinematogràfic.

Eugeni Osácar, professor del CETT i autor de dos llibres que relacionen cinema i turismo, va impartir les dues primeres hores plantejant el turisme cinematogràfic com a factor clau de màrketing per a les destinacions.

La resta del matí va ser impartida per en Jimmy Pons, expert en innovació turística i col·laborador habitual del CETT, que va enfocar la seva participació en les claus per crear un producte turístic innovador.

El Patronat de Turisme va organitzar aquest curs per a empresaris i agents del sector públic interessats a conèixer com es pot gestionar i què necessitarà el turisme que pot generar la filmació de les darreres pel·lícules i sèries a Girona.

El Punt Avui va fer-se ressò de l’acte en aquest article on mencionaven i desglossaven la intervenció d’Eugeni Osácar.

Categories
turisme cinematogràfic girona patronat eugeni osácar CETT