Fotografia de: Carles Gaig, Tickets i Joan Roca inauguren la X Trobada Gastronòmica CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Carles Gaig, Tickets i Joan Roca inauguren la X Trobada Gastronòmica CETT

07.04.2016
 
Carles Gaig, Tickets i Joan Roca inauguren la X Trobada Gastronòmica CETT

De l’ 11 al 13 d'abril, el Campus CETT celebra la X Trobada Gastronòmica. 

Un any més, tant  l’alumnat del CETT finalitzador dels cicles formatius de grau mitjà i grau superior com l’alumnat del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques podran gaudir d’aquesta jornada que dividim en tres dies per a no perdre detall de les novetats en gastronomia, vista des de diferents perspectives, com poden ser les dels xefs, caps de sala o emprenedors dels sector.

Aquest any, la Trobada Gastronòmica s’emmarca en clau catalana, dins del CREG (Catalunya Regió Europea de la Gastronomia).  El nivell gastronòmic de Catalunya és un referent i  volem fer-nos-en ressò: el territori, la seva identitat, els productes i l’alt nivell de cuiners catalans fan que siguem referents a nivell internacional i volem que ens ho expliquin els seus protagonistes.

Durant la Trobada Gastronòmica,  les instal·lacions del CETT es converteixen en el perfecte pont d’unió entre els nostre alumnat i les empreses i professionals de la cuina i la restauració a través de tallers, showcookings, xerrades i tastos de productes.

Dilluns 11, el dia girarà entorn a tres productes estrella:  aprendrem a treballar la tonyina amb Hideki Matsuhisa de Balfegó, coneixerem tots els secrets del foie de la mà de Joan Moliner de Collverd i finalitzarem la jornada amb Formatges Betara de Ramon Berengueras.

Dimarts 12, tindrà lloc la inauguració oficial de la Trobada Gastronòmica a càrrec del xef d’una estrella Michelin, Carles Gaig, que donarà lloc a la ponència de l’equip del Tickets del Grup de El Barri - Albert Adrià i a la taula rodona sobre Food Trucks en la que participen 3 exalumnes CETT. Marc Muñoz (Comaxurros), Roger Mora i Marc Revilla (La Catusa) i Albert Gómez (Butifarring) ens explicaran, així, la seva experiència com a emprenedors en aquesta nova tendència a l’alça. Finalment en Joan Roca, del Celler de Can Roca, presentarà els seus nous projectes i ens parlarà de la nova etapa a la ONU; com a Ambaixadors de Bona Voluntat per lluitar contra la fam i la pobresa

Dimecres 13, s’iniciarà la  última jornada amb una xerrada sobre diferents productes catalans de qualitat de la mà de diferents components del Clúster Gourmet, continuarem amb una masterclass de l’aplicació culinària dels curats, per Mas Gourmet i acabarem la Trobada amb un tast de l’embotit ecològic de Salgot.

Podeu seguir la Trobada Gastronòmica a les xarxes socials mitjançant el hashtag #trobadagastronomicacett.

Fotografia de: Carles Gaig, Tickets i Joan Roca inauguren la X Trobada Gastronòmica CETT | CETT

Categories
trobada gastronòmica carles gaig tickets joan roca CET gastronomia