Fotografia de: José Antonio Pérez-Aranda al XIX Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa | CETT
Universitat de Barcelona

José Antonio Pérez-Aranda al XIX Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa

26.04.2016
 
José Antonio Pérez-Aranda al XIX Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa

El passat dijous, 21 d’abril, va celebrar-se a Castelló (Comunitat Valenciana) el XIX Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa que portava com a títol “Sostenibilidad en los modelos actuales de gestión turística

José Antonio Pérez-Aranda, director de l'Escola Universitària, va participar-hi amb la ponència Escala de valoración de la RSE en el sector hotelero”. 

Allà, va comentar La importància de la Responsabilitat Social Empresarial ( RSE ) en el sector turístic que ha crescut de manera significativa en les dues últimes dècades, així com l'interès d'investigadors i professionals del màrqueting.

El present treball té com a principal finalitat esbrinar si la demanda hotelera valora l'RSE de manera multidimensional, així com dissenyar una escala de valoració de l'RSE que permeti a la indústria hotelera conèixer la importància que els consumidors atorguen al desenvolupament i implantació d'accions i polítiques d'RSE.

Consulta el programa complet, aquí.

Categories
XIX Congres Internacional Turisme Universitat-Empresa turisme RSE responsabilitat social empresaria José antonio pérez-Aranda castelló CETT