Fotografia de: La Dra. Maria Abellanet i Meya rep la Medalla d’ESERP al mèrit professional | CETT
Universitat de Barcelona

La Dra. Maria Abellanet i Meya rep la Medalla d’ESERP al mèrit professional

27.04.2016
 
La Dra. Maria Abellanet i Meya rep la Medalla d’ESERP al mèrit professional

El Patronat de la Fundació Universitària ESERP, School of business and Social Sciences, ha atorgat la medalla al mèrit professional a la Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del Grup CETT.

La medalla premia la seva excel·lent trajectòria professional durant la seva carrera en l’àmbit de l’educació en hoteleria i turisme; oferint formació i transferència de coneixement , així com oportunitats de creixement, a través de la seva visió ètica en benefici de la comunitat global.

L’entrega de la medalla ha tingut lloc aquesta tarda al Palau de Congressos de Barcelona. La Dra. Abellanet ha rebut el guardó de les mans del M Hble. Sr. Carles Puigdemont, President de la Generalitat de Catalunya.

A l’acte; on s’han convocat a més de 2.000 persones entre acadèmics, alumnes i autoritats;, també se li ha atorgat la distinció de “Membre d’Honor” pel Consell Superior Europeu de Doctors,  en reconeixement dels Doctors d’Europa.

Aquests dos reconeixements ens encoratgen a seguir treballant en pro del turisme, l’hoteleria i la gastronomia per així seguir formant professionals que facin d’aquest sector una eina vital per garantir la riquesa d’aquest país.