Fotografia de: El Dr. Miralbell viatja a Mèxic per parlar de Turisme | CETT
Universitat de Barcelona

El Dr. Miralbell viatja a Mèxic per parlar de Turisme

28.04.2016
 
El Dr. Miralbell viatja a Mèxic per parlar de Turisme

La setmana del 18 al 25 d’abril el professor Dr. Oriol Miralbell va viatjar a Mèxic pera dur a terme diferents conferències i seminaris.

El dilluns 18 d’abril va fer un seminari als estudiants de Turisme de la Universidad de Monterrey, amb qui el CETT té un conveni, que va tractar de Las Tendencias de las TIC  en el Turismo de Reuniones amb l’assistència d'alumnes I professors de la Licenaciatura de Turisme de la UDEM.

El dimecres 20 d’abril el Dr. Miralbell va realitzar la conferència estrella de la Cátedra Chiapas de Turismo organitzada por el Centro de Investigación Aplicada de Turismo de la Universidad Autónoma de Chiapas amb el títol  Gestión Pública del Turismo. A l’acte, presidit pel  Rector de la Universidad Autónoma de Chiapas, el Secretari de Turisme de Chiapas I l’alcalde de Txtla Gutiérrez hi van assistir més professionals del turisme i acadèmics de de la UNACH.

El dijous 21 d’abril, el Dr. Miralbell va realitzar un seminari a la Biblioteca de la UNACH sobre Gestión de las Oficinas Municipales de Turismo amb assistència de regidors de turisme I tècnics de les oficines de turisme de les principals poblacions turístiques de Chiapas.

Els dies 22 I 23, el Dr Miralbell va fer visites a diferents poblacions turístiques de Chiapas per parlar amb empresaris turístics i politics locals.

Categories
turisme. mèxic chiapas TIC oriol miralbell CETT