Fotografia de: L’Hotel Alimara Barcelona obté un premi Wedding Awards 2016 en la categoria Banquet | CETT
Universitat de Barcelona

L’Hotel Alimara Barcelona obté un premi Wedding Awards 2016 en la categoria Banquet

03.05.2016
 
L’Hotel Alimara Barcelona obté un premi Wedding Awards 2016 en la categoria Banquet

- Més de 33.000 empreses al país han optat aquest any als guardons.

- El premi és assignat a partir de les recomanacions de les pròpies parelles que van contractar els serveis.

- Aquest reconeixement, ajuda cada any a les parelles promeses a decidir-se per una o altra empresa en el moment de planificar el seu casament.

Hotel Alimara Barcelona de Barcelona ha rebut un dels guardons Wedding Awards 2016 de la categoria Banquet atorgat anualment per bodas.net, amb l'objectiu de reconèixer la tasca realitzada pels proveïdors del sector nupcial al nostre país.

Bodas.net, líder global en el sector nupcial, ha atorgat un any més els Wedding Awards a les empreses i professionals del sector de noces, reconeixent l'excel·lent tasca realitzada tenint en compte exclusivament les recomanacions de les parelles que els van contractar.

Els guardons premien exclusivament al top 5% d'empreses amb major nombre i millors recomanacions de cada categoria entre les més de 33.000 empreses i té en compte principalment les valoracions de 2015 i més de la continuïtat del servei ofert.

Els Wedding Awards, amb tres anys de vida, reconeixen anualment l'excel·lent treball realitzat per aquells proveïdors que obtinguessin més i millors recomanacions positives de la seva professió.

Categories
hotel alimara wedding bodasnet awards premi banquet