Fotografia de: Projecte d’ampliació de les instal•lacions del Campus CETT-UB | CETT
Universitat de Barcelona

Projecte d’ampliació de les instal•lacions del Campus CETT-UB

12.05.2016
 
Projecte d’ampliació de les instal•lacions del Campus CETT-UB

Viure, experimentar, compartir i aprendre en un Campus únic. Aquests són els nostres objectius que segueixen la nostra filosofia. I per fer-ho possible, el Campus CETT-UB hem posat en marxa un nou projecte d’ampliació i renovació de les nostres instal·lacions. Volem seguir apostant per formar als millors professionals i oferir nous serveis especialitzats en instal·lacions capdavanteres i innovadores, convertint-nos en un centre de referència internacional en l’àmbit del Turisme, l’Hoteleria i la Gastronomia.

En el curs 2013/2014 vam realitzar una primera remodelació, amb una ampliació de més de 1.200m2 on es van crear sales interactives, tallers de gastronomia i espais sensorials, entre d’altres, per oferir un entorn idoni d’ensenyament i aprenentatge. Enguany comencem una nova reforma, d’una gran envergadura, més de 2.000m2 de reforma, i una ampliació de més de 1.600m2, amb la construcció de noves aules especialitzades i la reorganització dels espais i serveis del Campus que ens permetrà a tots (alumnat, professorat, equip, empreses col·laboradores, visitants, etc), assolir els reptes de futur.

Després de l’exitós trasllat dels arbres del jardí, del passat mes de febrer, el proper pas és preparar la base al jardí. Per això s’ha col·locat la grua que funcionarà durant tot el període d’obres.

No obstant, a mesura que les obres avancin us anirem informant de les novetats.

Durant les obres intentarem minimitzar les possibles molèsties ocasionades. Qualsevol dubte o suggeriment us podreu adreça al vostre coordinador de formació.

Us demanem confiança, flexibilitat i suport per fer possible aquest projecte de millora i creixement per a tots.

Entre tots ho farem possible!