Fotografia de: Arriba el X Concurs de Cocteleria Bacardi CETT 2016! | CETT
Universitat de Barcelona

Arriba el X Concurs de Cocteleria Bacardi CETT 2016!

17.05.2016
 
Arriba el X Concurs de Cocteleria Bacardi CETT 2016!

El pròxim dimecres 18 de maig, el Campus CETT-UB organitza el X Concurs de Cocteleria Bacardi CETT 2016, a l’Hotel Alimara, amb la participació de sis alumnes finalistes.

Partint dels ingredients de la coneguda beguda Mojito, els participants hauran de realitzar la seva pròpia proposta innovadora per a crear un nou còctel que sorprengui el jurat i ser, d’aquesta manera, els guanyadors.

El concurs comptarà amb la participació d'un jurat tècnic format per Alejandro Haamp, Bartender Casa Bacardi, Natalia Garcia, Brand Ambassador Bacardi, Jose Maria Gotarda, President del Club del Barmang i propietari de Ideal Còctel Bar, Manel Tirvio, President del Club del Barman, i Damià Mulà, Coordinador tècnic del Curs de Cocteleria i Mixologia del CETT.

Per altra banda, el jurat degustador estarà format per Jesus Bilbao, Gerente de Cuentas Grupo Bacardi, Esther Oriola, Directora de Casa Bacardi, i Nan Ferreres, Directora de l’Escola Tècnica Professional del CETT.

L’alumnat finalista que participarà en aquesta edició és:

  • Karelis Reinosa - Rouge Mojito
  • Angela González - Magic Mojito
  • Álvaro Fernández - Mojito de whisky
  • Joan Xicota - Fresh Mojito
  • Marc Nadal - Mojito Rose
  • Angel Cañizares - Mojito Passion
  • Alex Verdejo - Blue Mojito
  • Miquel Bernat - Recuerdo del trópico 

Els guanyadors es coneixeran el durant l'Acte de Lliurament de Diplomes dels Cicles d'Hoteleria a començaments del mes de juny. Molta sort a tots!

Àlbum de fotografies:

Fotografia de: Arriba el X Concurs de Cocteleria Bacardi CETT 2016! | CETT
X Concurs Cocteleria Bacardi CETT 2016

Visualitza el vídeo resum de la jornada aquí:


Categories
Bacardí Cocteleria Concurs CETT