Fotografia de: Participació en el 4th International Congress of Educational Sciences and Development | CETT
Universitat de Barcelona

Participació en el 4th International Congress of Educational Sciences and Development

28.06.2016
 
Participació en el 4th International Congress of Educational Sciences and Development

El divendres 24 de juny de 2016, Mercè Colom, directora de CETT eLearning, va participar en el Simposio titulat La evaluación por competencias en entornos virtuales coordinat per la Dra. Marina Romeo de la Universitat de Barcelona, dins el marc del 4th International Congress of Educational Sciences and Development celebrat del 23 al 25 de juny 2016, al Monasterio San Martín Pinario de Santiago de Compostela.

La comunicació presentada es titula El desarrollo de las competencias profesionalizadoras de la formación en turismo, hotelería y gastronomía en entornos online y semipresenciales i està firmada per la Mercè Colom, la Dra. Laia Coma i la Patricia Peralta. Aquesta investigació, desenvolupada per CETTeLearning, ha tingut com objectiu principal dissenyar i crear activitats i eines d'avaluació, basades en competències, per a les diferents formacions CETTeLearning que s'ofereixen actualment en modalitat online i semipresencial per al sector turístic, hoteler i gastronòmic.

Categories
of Educational Sciences and Development La evaluación por competencias en entornos virtuales Mercè Colom laia Coma Patricia Peralta