Fotografia de: El CETT-UB, un any més, amb la Tapa Solidària | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT-UB, un any més, amb la Tapa Solidària

04.10.2016
 
El CETT-UB, un any més, amb la Tapa Solidària

De nou, el CETT col·labora amb la Tapa Solidària, que enguany celebra la 6ª edició. Aquest any, l’Aula Restaurant CETT participa amb el plat Suquet de rap amb cremós d'all negre escalivat i ceba de figueres al vodka”.

Avui, dimarts 4 d’octubre, s’ha presentat al Restaurant Tickets l’edició 2016 d’aquest projecte solidari que tindrà una durada de tres mesos.

La Tapa Solidària és un projecte apadrinat pels cuiners Albert i Ferran Adrià, que sumen els esforços de tots els restaurants, aquest any més de 80, a lluitar contra les desigualtats entre infants i joves a través del Casal dels Infants.

Cada restaurant col·laborador aporta 0,50€ de la venda d’una tapa de la seva carta al Casal dels Infants, que treballa fa més de 30 anys perquè l’educació alimenti el futur dels infants i joves en situació de risc d’exclusió social. En el cas de la nostra col·laboració, tractant-se d’un plat enlloc d’una tapa, aportarem 1,5€ de cada plat venut a aquesta iniciativa.

Pots participar amb el projecte venint a dinar a l'Aula Restaurant CETT i demanant el nostre plat especial. L'Aula Restaurant CETT està oberta de dilluns a divendres de 13.45h a 15.30h. Es pot reservar taula de forma online o trucant al 666.410.096 o 93.428.07.77 (ext. 7311).

Fotografia de: El CETT-UB, un any més, amb la Tapa Solidària | CETT

Amb la consumició de la Tapa Solidària hi haurà, a més, l’opció d’omplir les dades dels posa gots de la tapa i participar en el sorteig d’un àpat per a dues persones  cedit per cadascun dels restaurants. A més, s’entrarà també en un sorteig d’un viatge a Dubai per a dues persones cortesia del xef Mariano Andrés amb visita al seu restaurant “Seville’s”.

Descobreix els restaurants col·laboradors, aquí.

 

La 5ª  edició de la Tapa Solidària va aconseguir recaptar 30.000 euros, 5.000 euros més que l’edició anterior. Esperem aquest any poder superar de nou la xifra amb la col·laboració de tothom.

Categories
tapa solidària tickets restaurant albert adrià ferran adrià aula restaurant CETT CETT-UB casal infants