Fotografia de: El 4 de novembre arriba l’Internship Talent Fair CETT-UB | CETT
Universitat de Barcelona

El 4 de novembre arriba l’Internship Talent Fair CETT-UB

27.10.2016
 
El 4 de novembre arriba l’Internship Talent Fair CETT-UB

El proper divendres 4 de novembre, el CETT-UB celebra, a l’Hotel Alimara, l’Internship Talent Fair, l’espai de trobada entre el talent jove del CETT-UB (alumnat, futurs graduats i CETT Alumni), i la indústria del sector turístic, hoteler i gastronòmic.

Atès que la relació entre les empreses i la universitat és un factor clau per a un millor coneixement i per al desenvolupament professional de l’alumnat, organitzem aquesta jornada on els candidats a les places de pràctiques, programes d'internship i llocs de treball participaran en una sèrie d'activitats pensades per connectar-los directament amb les empreses participants.

  • Activitats d’informació que complementen el coneixement que els participants tenen del sector: Corporate Presentations, Corner’s Coffee i Mobility Workshops (tallers de mobilitat internacional).

  • Activitats d’intermediació com entrevistes i tallers sectorials: elevator pitches, amb l’objectiu exclusivament de posar en contacte oferents i demandants de posicions de pràctiques, internships i llocs de treball.

L’Internship Talent Fair contribueix a fomentar les experiències internacionals del nostre alumnat, pensant en el bon desenvolupament de la seva carrera professional.

Podeu seguir l’acte a través de les xarxes socials, amb l’etiqueta #TalentFairCETT.

Categories
CETT CETT-UB Internship Talent Fair #TalentFairCETT Career Services