Fotografia de: El CETT cuina a Mercabarna per preparar el Nadal | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT cuina a Mercabarna per preparar el Nadal

14.12.2016
 
El CETT cuina a Mercabarna per preparar el Nadal

Els Gremis Majoristes de Peix i Marisc (GMP) i Fruita i Hortalissa (AGEM) de Mercabarna,  han informat, a les seves instal·lacions, sobre la previsió de comercialització dels productes frescos més típics de Nadal i de les tendències de consum per a aquestes festes.

Durant l’acte també s’ha informat de la campanya “Per Nadal, bona cuina que et cuida”, que es durà a terme amb el suport dels Gremis Provincial de Detallistes de Fruites i Hortalisses de Barcelona, i de Peixaters de Catalunya.

Durant la conferència també han tingut lloc tallers gastronòmics, com el taller de garoines, a càrrec d’Óscar Teixidó, responsable de cuina del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB. Com s’ha comentat, la garoina és un marisc molt apreciat i típic a les taules nadalenques, i en el taller s’han ensenyat trucs per obrir i presentar un eriçó de mar de manera senzilla i sense punxar-nos. També s’han presentat un seguit de propostes de menús saludables i festius elaborats pel CETT, amb un showcooking amb els plats centrals dels menús nadalencs, tant infantils com per a adults. El parament de taula ha anat a càrrec del professor del CETT Guillermo Vives. Durant l’acte els experts han comptat amb el suport de dos alumnes del CETT.  

Categories
Mercabarna Nadal Turisme Gastronomia tradició cuina