Fotografia de: Busquem nom pel nou espai del Centre de Recursos! | CETT
Universitat de Barcelona

Busquem nom pel nou espai del Centre de Recursos!

11.01.2017
 
Busquem nom pel nou espai del Centre de Recursos!

El projecte d’ampliació del nou Campus CETT-UB és ja una realitat. Durant el primer trimestre del curs acadèmic 2016/2017 ja heu estrenat les diferents aules, espais i serveis del campus i just aquesta setmana la nova planta B0.

Amb aquesta remodelació el Centre de Recursos va inaugurar una nova zona. Aquesta sala és un espai lliure, amb graderia i taules mòbils per a què pugueu treballar còmodes en grup, i potenciar la vostra creativitat. La paret de pissarra permet posar idees en comú i debatre en un entorn ampli i còmode.

Fotografia de: Busquem nom pel nou espai del Centre de Recursos! | CETT

Com que és un espai pensat per a vosaltres, volem que sigueu els propis alumnes els que proposeu noms per a aquest espai obert a tothom.

Teniu temps de fer les vostres propostes fins el dilluns 16 de gener. Només cal que ompliu aquest formulari amb la vostra aportació.

El concurs està obert a tot l’alumnat del Campus CETT-UB i a l’equip professional del Grup CETT.

La persona que hagi proposat el nom seleccionat, que serà escollit per un equip de professionals del CETT, guanyarà un dinar per a dues persones a l’Aula Restaurant CETT. Els Serveis de Comunicació del Grup CETT es posaran en contacte amb la persona guanyadora per telèfon o email.

És hora de deixar volar la vostra imaginació!

#sócCETT #CentreRecursosCETT

Categories
Centre de Recursos concurs alumnat idees innovació Campus CETT-UB #sócCETT