Fotografia de: Busquem nom pel nou espai del Centre de Recursos! | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa

Busquem nom pel nou espai del Centre de Recursos! 11.01.2017

Busquem nom pel nou espai del Centre de Recursos!

El projecte d’ampliació del nou Campus CETT-UB és ja una realitat. Durant el primer trimestre del curs acadèmic 2016/2017 ja heu estrenat les diferents aules, espais i serveis del campus i just aquesta setmana la nova planta B0.

Amb aquesta remodelació el Centre de Recursos va inaugurar una nova zona. Aquesta sala és un espai lliure, amb graderia i taules mòbils per a què pugueu treballar còmodes en grup, i potenciar la vostra creativitat. La paret de pissarra permet posar idees en comú i debatre en un entorn ampli i còmode.

Fotografia de: Busquem nom pel nou espai del Centre de Recursos! | CETT

Com que és un espai pensat per a vosaltres, volem que sigueu els propis alumnes els que proposeu noms per a aquest espai obert a tothom.

Teniu temps de fer les vostres propostes fins el dilluns 16 de gener. Només cal que ompliu aquest formulari amb la vostra aportació.

El concurs està obert a tot l’alumnat del Campus CETT-UB i a l’equip professional del Grup CETT.

La persona que hagi proposat el nom seleccionat, que serà escollit per un equip de professionals del CETT, guanyarà un dinar per a dues persones a l’Aula Restaurant CETT. Els Serveis de Comunicació del Grup CETT es posaran en contacte amb la persona guanyadora per telèfon o email.

És hora de deixar volar la vostra imaginació!

#sócCETT #CentreRecursosCETT

Categories

Centre de Recursos concurs alumnat idees innovació Campus CETT-UB #sócCETT