Fotografia de: CETT-UB llança la nova Plataforma d’Intermediació (powered by hosco) | CETT
Universitat de Barcelona

CETT-UB llança la nova Plataforma d’Intermediació (powered by hosco)

12.01.2017
 
CETT-UB llança la nova Plataforma d’Intermediació (powered by hosco)

Com us vàrem avançar, avui posem en marxa la nova plataforma d’intermediació del Campus CETT-UB, a partir de la tecnologia d’hosco.

Aquesta plataforma permetrà impulsar l’activitat d’intermediació del Campus i adaptar-se millor a les necessitats tant dels demandants com de les empreses, facilitarà la gestió i millorarà les oportunitats dels candidats en poder disposar de moltes més ofertes, en especial, internacionals.  

Des d’avui mateix l’alumnat i antics alumnes poden donar d’alta el seu perfil en aquesta plataforma actual, dinàmica, internacional i molt fàcil d’utilitzar. Els permetrà accedir tant a les ofertes de treball CETT-UB (entorn privat i exclusiu) com també a les ofertes de treball públiques a hosco, postulant activament davant les millors empreses del sector i també ésser buscat, localitzat i  contactat per aquestes.

Des de Career Services del CETT s’organitzaran diverses sessions informatives sobre la plataforma, i càpsules formatives per a optimitzar al màxim els perfils i les possibilitats d’èxit.

Així doncs, des s’inicia el procés obert creació de perfils, començant pels candidats que cerquen oportunitats en el món laboral, es seguirà amb les empreses i s’acabarà amb la implantació de la nova plataforma en la gestió de les pràctiques de tots els seus ensenyaments.

Més informació a https://cett.hosco.com

Categories
plataforma intermediació Campus CETT-UB ofertes laborals Career Services hosco