4 alumnes del CETT semifinalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina
Des d'aquesta setmana ja pots votar els 50 semifinalistes del concurs de Le Cordon Bleu "Premio Promesas de la Alta Cocina".
En aquesta cinquena edició; els alumnes del CETT Carlos Navarro, Sergio Povedano, Paul Raynal i Matias Trelis són quatre dels 50 concursants preseleccionats.
El dia 2 de març es comunicaran els 10 finalistes, que el 5 d'abril participaran en la gran final.
Perquè els alumnes del CETT puguin ser un dels 10 finalistes, necessiten dels teus vots. Així que tots a votar!
- Carlos Navarro participa amb Conill
amb crosta Mediterrània i cama farcida de porc, foie i fruites: https://premium.easypromosapp.com/voteme/310744/626383874
- Sergio Povedano participa amb Conill
en contrastos hivernals: https://premium.easypromosapp.com/voteme/310744/626391236
- Paul Raynal participa amb Conill a la
catalana, patata Ana farcida de parfait de fetge, patacón trepitjat i salsa
Saupiquet: https://premium.easypromosapp.com/voteme/310744/626391329
- Matias Trelis participa amb Conill amb toques eivissencs: https://premium.easypromosapp.com/voteme/310744/626361951
Recordeu que només es pot votar una vegada i que els teus vots suposaran el 15% de la valoració final. El percentatge restant anirà a càrrec de les valoracions que faci el jurat, format pels xefs professors de Le Cordon Bleu Madrid.
El primer premi consta d'una beca del 100% per estudiar un diploma de cuina, cuina Espanyola o Pastisseria a la convocatòria d'octubre de 2017 i una beca econòmica de 1.500 € per al centre guanyador.