Fotografia de: 4 alumnes del CETT semifinalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina | CETT
Universitat de Barcelona

4 alumnes del CETT semifinalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

07.02.2017
 
4 alumnes del CETT semifinalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

Des d'aquesta setmana ja pots votar els 50 semifinalistes del concurs de Le Cordon Bleu "Premio Promesas de la Alta Cocina"

En aquesta cinquena edició; els alumnes del CETT Carlos Navarro, Sergio Povedano, Paul Raynal i Matias Trelis són quatre dels 50 concursants preseleccionats.

El dia 2 de març es comunicaran els 10 finalistes, que el 5 d'abril participaran en la gran final.

Perquè els alumnes del CETT puguin ser un dels 10 finalistes, necessiten dels teus vots. Així que tots a votar!


Recordeu que només es pot votar una vegada i que els teus  vots suposaran el 15% de la valoració final. El percentatge restant anirà a càrrec de les valoracions que faci el jurat, format pels xefs professors de Le Cordon Bleu Madrid.

El primer premi consta d'una beca del 100% per estudiar un diploma de cuina, cuina Espanyola o Pastisseria a la convocatòria d'octubre de 2017 i una beca econòmica de 1.500 € per al centre guanyador.

Categories
cett gastronomia cordon bleau concurs