Fotografia de: Els alumnes de Màster Oficial en Esdeveniments a l'IBTM World Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

Els alumnes de Màster Oficial en Esdeveniments a l'IBTM World Barcelona

01.12.2017
 
Els alumnes de Màster Oficial en Esdeveniments a l'IBTM World Barcelona

Aquests últims dies 28, 29 i 30 de novembre, s'ha celebrat l'IBTM World Barcelonal'esdeveniment més important de la indústria turística, en el que es duen a terme reunions, conferències i altres esdeveniments que marquen l'agenda dels que formen part d'aquest sector. Des de fa 30 anys és un important punt de trobada per a professionals de Meetings & Events de tot el món.


El CETT ha estat present de la mà dels alumnes del Màster Oficial en Direcció d'Esdeveniments  que han col·laborat activament al stand situat a la ‘Innovation Zone’, gestionat per Reed Expo. Un aparador únic i interactiu que tracta les últimes innovacions que afecten a la indústria de les reunions i els esdeveniments; una mostra dels últims productes tecnològics, solucions innovadores i revolucionàries identificades per impactar i canviar la indústria MICE d'avui i del demà. 

Sense dubte, es tracta d'una gran oportunitat per aquells que es dediquen al sector turístic, no només per l'obertura a nous contactes mitjançant unes àmplies possibilitats de networking, sinó també per les noves tendències que s’exposen i la visibilitat que s'obté al estar present en un esdeveniment de tal rellevància com l'IBTM

Material relacionat